salihk
Emekli Yönetici
havalar Soguk belki ondan olabilirBenim c6 da bu sabah bi sorunmu desem bi olaylar var ama çözemedim mesela web e girdim web i kapattım telefon dondu gibi oldu menüye basılı tutup handy taskman ı açtım web i sona erdir dediğim halde açık kaldı kapanmadı aynı şeyler asphalt 6 ve fotoğrafları kapatırkende oldu teli kapatıp açmak zorunda kaldım. Birde bu c6-01 in kilit kodu nedir acaba ?
havalar Soguk belki ondan olabilirher nokia telefonun kilit kodu 12345
yüklediğin tema ile ilgi sanırım tekrar kur veya degıstırKardeş benim telefonda menüye girdiğinde arkaplanın tema ekranı olması gerekiyor ama siyah bir resim var bunu nasıl değiştirebilirim acil
kilit kodunu açmayı kaç kere denedin ? bugun
b elkide yüklediğin programlar varsa onlarda sebep olabilir donmasına neden olacak başka ne olabilirki
Batery, pil yönetimi, güç yönetimi vb isimli bir program kullanıyor musun ?
Tamam bir dene bakalım. Inşallah düzelir
nasıl yani bluetooth ile mi göndermiyor usb de mi bağlanmıyormerhabalar ben dizüstü bilgisayarıma telefonu bağlayamıyorum başka telefonları bağlayıp bir şeyler gönderip alabiliyor fakat c6 hiçbir şekilde hem göndermiyor hem almıyor. Bilgisayardan bir şey göndermeyi denediğimde telefonun bluetooth simgesinde oklar belli oluyor fakat hiçbir belirti yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Telefonun sürümü: 25,007Bilgisayar sürümü: Windows 7 Ultimate 64 bit
haklısın telefon başka telefonlarla bluetooth alışverişi yapıyor muusb de sorun yok. Sorun bluetoth da bırsey gondermıyor almıyor. Usb yi kullanmak istemiyorum her bağlantı da şarj başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?