Nokia C6-01 için sorularım ve isteklerim!

Sponsorlu Bağlantılar

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 için sorularım ve isteklerim!
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi telefonla ilgili sorularım var
1. Işık sensörü ilk aldığımda çok güzel çalışıyordu garantiye gidip geldi çalışmaz oldu (garantiye gidip geldiğinde anna yüklemişlerdi)
2. Bu whatsapp sadece wifi li alanlarda çalışsın . Kontör yemesin bunu nasıl yaparım .
3. sü Bu nokianın hafıza kartı class 2 mi 10 mu . Telefonum arada sırada kasıyo . İçinde 30 tane program 3 tanede oyun var

Bide Beyaz tema yapabilen arkadaş varsa bana ulaşabilirlermi

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
cevaplıyacak kişiler yokmu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
1- ışık sensörü : ayarlar-telefon-ekran-parlaklık 2 kademeye al ışık zaman aşımı 30 sn olsun ve karanlık ortamda ekran ışığı otomatik kısar parlak ortamda ekranın parlaklığıda çoğalır
2-what app uygulamasında ayarlara gir bağlantı noktasını wireless seç ama bu uygulamaya ben çok kıl olmuştum web üzerinden çalıştığı için hep bağlı kalmak zorundasın bunuda kapatmanın yolu yok. programın yapısı bu sürekli bir çevrim içi durumu var olması da gerekir ki sana gelen mesajlarını hemen bildirmesi gerek wireless dışına çıktığın zaman şebekeden bağlanmaya çalışır en iyisi vodafone hatlarda 8 tl sınırsız net olayı var ama sen türkcellisin. uygulama wireselle bağlanamadığı için sürekkli bi bağlanmaya çalışacağı için sarjını bitirir bağlansa çok daha az harcar emin ol belli bi zaman aralığında güncelleme yapıyor benim tavsiyem kullanmaman.
3- tam emin değilim ama class 2 olması gerek daha doğrusu claası falan hikaye sn de 5mb ile 10 mb arasında bir okuma-yazma hızı var. bazen 720p videolarda takılma yapabiliyor bu karttan kaynaklanıyor örnek: bazen 20 30 sn bir video 100 150 mb bulabiliyor buda sn de 5 mb veri aktarımı demek sonuç taka tak geliyor.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
valla çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum . bu ışık sönsörü tam ortayamı alıyoruz . Benimki çalışmıyor heralde bu ışık sensörünün bozulma ihtimali varmı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ortada olabilir parlaklık ayarı bozulma ihtimali var tabiki ama donanım olarak pek kolay bozulmaz ama sistem yazılımında bir bozulma olabilir hard format atabilirsin cfw yükledin mi çünkü bazı cfwlerde sensörler kapatılıyor.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
yok cfw yüklemedim . Bu sorun symbian 3 ten symbian anna geçerken olabilirmi diye düşünüyorum. Bi kaç kere soft format attım ama düzelmedi .Şimdi hard format atsam düzelirmi ? Hard formatla uğraşmak istemiyorum . Yok nokia mağazayı yükle ,haritaları yükle uzun iş ...

Üst Alt