bütçe 1000-1500: bulabilirsen sıfır s3, htc one s
2000 ve üstü: iphone 5,htc one x,lumia920
500-1000tl: s3mini,ace2
benim izlenimlerim bunlar

1500+ Note 2,onex+,Xperia Z ve iphone 5![]()
Xperia Z şuan piyasadaki en iyi Androidli telefon bence.
Ancak dağıtımına martta başlanacağı söyleniyor.
Yani ülkemize gelmesine 2- 2.5 ay var.
ama Z en güçlüsü
herşey donanım değil daha ace 2'yi zorlayan programlar falan çıkmadı en güçlüsünede gerek yok ama sonuç olarak Z piyasanın en iyisi ama S4 çıkınca Exynos 5 8Çekirdekle
Z yi göreceğiz Xperia Arc S ile SII gibi olacaklar 
aynen öyle,Xperia Z şuanda piyasanın en güçlüsü ama benim için yinede bir note 2 olamazama Z en güçlüsü
samsung'un multiwiew'ini falan çalmadıkları sürece başka marka almaya tövbeherşey donanım değil daha ace 2'yi zorlayan programlar falan çıkmadı en güçlüsünede gerek yok ama sonuç olarak Z piyasanın en iyisi ama S4 çıkınca Exynos 5 8Çekirdekle
![]()

ben c6 01 sattım s3 miniyi aldım pismanım.sarzı az gidiyo android işletim sistemi cok sacma bi menuye girdin cıkıs tusu yok ana menu ye donup menuye uzun basıp tek tek yada hepsini birden kapatmak gerekiyor.symbiandada boyle fakat her menu kendi bolumunden kapatılabiliyor.mesaj kutusu ve arama kabul reddetme bolumleri cok kullanıssız.orjınal telefona program indirmeden kullanılma luksu yok.bi kucuk not daha klavyeside odun gibi yazı yazmak imkansız s3 mini orjinal klavteden yazı yazabilenler prefosyenel olmalı extra klavye kurdum dine imana geldi telefon.sonuc olarak orjinal tel kendi ozellikleriyle bi halta yaramıyor
yada biz s3 mini diye başka telefon aldık başka bir açıklaması yok
aynen öyle,Xperia Z şuanda piyasanın en güçlüsü ama benim için yinede bir note 2 olamazama Z en güçlüsü
samsung'un multiwiew'ini falan çalmadıkları sürece başka marka almaya tövbeherşey donanım değil daha ace 2'yi zorlayan programlar falan çıkmadı en güçlüsünede gerek yok ama sonuç olarak Z piyasanın en iyisi ama S4 çıkınca Exynos 5 8Çekirdekle
![]()
Kim sağnak yağmurun altında telefonunu rahatça dışarı çıkartabilmeyi telefon kirlendiğinde çeşmenin altında yıkayabilme imkanını istemez ki ?