NOKIA c6-01 i satıp SAMSUNG galaxy i8150 W almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA c6-01 i satıp SAMSUNG galaxy i8150 W almak
arkadaşlar nokia c6.01i satıp samsung i8150 w satın almak sizce mantıklımi

MücahitTokgöz

abdroide geçiş fikri doğru karar galaxy w pisman etmez ama bikere alirim tam alayim dersen galaxy s3 mini tam senlik telefon kardesim..

Android Police

Android Police

Üye
bütçe nekadar ?

avcitalip

avcitalip

Üye
2013'e göre wonder artık giriş seviye gibi birşey oldu bence hiç yoktan ACE II veya S3 MİNİ almanı öneririm :oke:

Android Police

Android Police

Üye
bütçe 1000-1500: bulabilirsen sıfır s3, htc one s
2000 ve üstü: iphone 5,htc one x,lumia920
500-1000tl: s3mini,ace2

benim izlenimlerim bunlar

kadir9809

kadir9809

Üye
2000 TL üzeri One X mi ? Arkadaşım dalga mı geçiyosun one x in o kadar sorunu varken 2000 TL fiyat veren olmaz fiyatıda o kadar değil zaten sıralama yanlış :)

Dostnametr

Üye

1500+ Note 2,onex+,Xperia Z ve iphone 5 :evet:

Xperia Z şuan piyasadaki en iyi Androidli telefon bence.
Ancak dağıtımına martta başlanacağı söyleniyor.

Yani ülkemize gelmesine 2- 2.5 ay var.

TheMadness

TheMadness

Üye
mantıklı.

skywalker06

skywalker06

Üye
wonder yerine biraz daha para koy ace 2 veya s3 mini al memnun kalırsın

MrExpert

MrExpert

Üye
Bütcen varsa s3 mini :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
paran varsa s advance öneririn 750 lira s3 miniyle nerdeyse aynı ama biraz daha ramı düşükj eğer param çok kısıtlı dersen yada büyük ekran istersen s advancede olabilir

Kerim.

Kerim.

Üye
cag atlarsin ama s3 mini veya ali hocaminda dedigi gibi s advance iyidir.veya xperia p

Android Police

Android Police

Üye
xperia z xperianın amiral gemisi olacaktır bütçen var ise seçimini one x s3 xperia z veya lumia dan yana yapmanı tavsiye ederim

voljtrann

voljtrann

Üye
ben c6 01 sattım s3 miniyi aldım pismanım.sarzı az gidiyo android işletim sistemi cok sacma bi menuye girdin cıkıs tusu yok ana menu ye donup menuye uzun basıp tek tek yada hepsini birden kapatmak gerekiyor.symbiandada boyle fakat her menu kendi bolumunden kapatılabiliyor.mesaj kutusu ve arama kabul reddetme bolumleri cok kullanıssız.orjınal telefona program indirmeden kullanılma luksu yok.bi kucuk not daha klavyeside odun gibi yazı yazmak imkansız s3 mini orjinal klavteden yazı yazabilenler prefosyenel olmalı extra klavye kurdum dine imana geldi telefon.sonuc olarak orjinal tel kendi ozellikleriyle bi halta yaramıyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
wonder al dostum pişman olmazsın

avcitalip

avcitalip

Üye
Xperia Z şuan piyasadaki en iyi Androidli telefon bence.
Ancak dağıtımına martta başlanacağı söyleniyor.

Yani ülkemize gelmesine 2- 2.5 ay var.

aynen öyle,Xperia Z şuanda piyasanın en güçlüsü ama benim için yinede bir note 2 olamaz :evet: ama Z en güçlüsü

samsung'un multiwiew'ini falan çalmadıkları sürece başka marka almaya tövbe :ehe herşey donanım değil daha ace 2'yi zorlayan programlar falan çıkmadı en güçlüsünede gerek yok ama sonuç olarak Z piyasanın en iyisi ama S4 çıkınca Exynos 5 8Çekirdekle :D Z yi göreceğiz Xperia Arc S ile SII gibi olacaklar :evet:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

aynen öyle,Xperia Z şuanda piyasanın en güçlüsü ama benim için yinede bir note 2 olamaz :evet: ama Z en güçlüsü

samsung'un multiwiew'ini falan çalmadıkları sürece başka marka almaya tövbe :ehe herşey donanım değil daha ace 2'yi zorlayan programlar falan çıkmadı en güçlüsünede gerek yok ama sonuç olarak Z piyasanın en iyisi ama S4 çıkınca Exynos 5 8Çekirdekle :D Z yi göreceğiz Xperia Arc S ile SII gibi olacaklar :evet:

ama şimdilik xperia z android tel piyasanin en iyisi!! bi note2 xperia z olamaz :D

Shockwave53

Shockwave53

Üye
ben c6 01 sattım s3 miniyi aldım pismanım.sarzı az gidiyo android işletim sistemi cok sacma bi menuye girdin cıkıs tusu yok ana menu ye donup menuye uzun basıp tek tek yada hepsini birden kapatmak gerekiyor.symbiandada boyle fakat her menu kendi bolumunden kapatılabiliyor.mesaj kutusu ve arama kabul reddetme bolumleri cok kullanıssız.orjınal telefona program indirmeden kullanılma luksu yok.bi kucuk not daha klavyeside odun gibi yazı yazmak imkansız s3 mini orjinal klavteden yazı yazabilenler prefosyenel olmalı extra klavye kurdum dine imana geldi telefon.sonuc olarak orjinal tel kendi ozellikleriyle bi halta yaramıyor

Sana bence s3 mini diye başka telefon satmışlar :) yada biz s3 mini diye başka telefon aldık başka bir açıklaması yok

Dostnametr

Üye

Donanım olarak Z çok iyi ama benim için Z'nin en iyi olmasının farklı kriterleri var.

Su geçirmez yapıya sahip olması çok çok büyük bir +
Şıklığı tasarımı iphone'dan bile güzel bence.
Bravia Engine 2 teknolojisi gerçekten mükemmel bir teknoloji.
Kamera zaten sony kalitesi Exmor RS sensörü anlatmaya gerek yok.

Tüm bunlar göz ününe alındığında Z not2 den daha iyi bir tercih benim için.

Su geçirmezlik özelliği tek başına bile yeter :) Kim sağnak yağmurun altında telefonunu rahatça dışarı çıkartabilmeyi telefon kirlendiğinde çeşmenin altında yıkayabilme imkanını istemez ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...