hüseyin_46
Üye
Bence virüs girmiş olabilir telefon takılıyormu yoksa dokunmatikmi çalışmıyor o önemli
dostum valla hiç uğraşmadm gittim kvkya verdim telefonu 3 gün sonra aldım ekran değişmiş ön kasa değişmiş mis gibi verdiler hiç düşünme ver gitsin garanti varsa
S.a arkadaslar bendede aynı sorun var telefonda belle refresh yüklü ekran hiç tepki vermiyor OTG kablo ile mouse takarsam mouse ile kullanabiliyorum ancak. Navifirmden normal belleye downgrade edicektim dead oldu sonra yine refreshle flas attım telefon tertemiz suan. Cwf falan kurup denesem faydası olur mu? Birde kafasına göre bazen bataryayı çıkartıp takınca dokunmatik bir süreligine çalışıyor acaba anakarta ekran bağlantısında temassızlık falan mı var ne dersiniz? Yardımları bekliyorum
Telefonu sert zemine hiç düştümü peki ?
Yazılım atmayı dene ama sende diğer arakadaş gibi servise vermen gerekebilir arkadaşım.Yok abi ben telefona canım gibi bakarım darbe yok sıvı teması yok anlamadım bende programsal mıdır acaba bazen çalısıyor cunkü. Telefonu flashladıktan sonra dil secimini mouse ile yaptım OTG üzerinden çok can sıkıcı yani
Yazılım atmayı dene ama sende diğer arakadaş gibi servise vermen gerekebilir arkadaşım.
GEçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa sürede çözülür yanlı bu benim şahsi fikrim ekran koruyucusunu kaliteli olmayanlarıda hassasiyeti bozuyor.En azından bir elektronik mühendisi olarak tezimin konusuydu Dokunmatik panellerin kullanıma bağlı yapısal bozulmaları.Çok araştırdım zamanında tabi ozaman Dot Matrix dediğimiz tipleri vardı.Bu yapılar giderek çoğaldı.Servis yolu göründü galiba abi yazılım attım 2 defa bir oviden bir phoenixden yani bence artık yazılımsal sıkıntı old. düşünmüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdilik OTG üzerinden mouse ile kullanıcam
GEçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa sürede çözülür yanlı bu benim şahsi fikrim ekran koruyucusunu kaliteli olmayanlarıda hassasiyeti bozuyor.En azından bir elektronik mühendisi olarak tezimin konusuydu Dokunmatik panellerin kullanıma bağlı yapısal bozulmaları.Çok araştırdım zamanında tabi ozaman Dot Matrix dediğimiz tipleri vardı.Bu yapılar giderek çoğaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?