Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Port kelimesini bir çok yerde duyarsın. Mesela, port oyun gibi. Bu ne anlama gelir? Bir sistemden başka bir sisteme ilgili yazılımı içeriğini değiştirmeden aynen aktarmaktır. Bu bir nevi şöylede anlaşılabilir: Bilgisayarda fare ile kontrol edilen bir program, Playstation için port edildiğinde artık oyun konsolu ile kontrol edilebilir hale geliyor. İçerik aynı kalıyor.

Burada da şöyle: Nokia C6 işletim sistemi S60v5 telefonlarının en gelişmiş özelliklerine sahip işletim sistemi olduğu için çok tutulması yönünden, C6 işletim sistemi diğer S60v5 cihazlara (5800, 5230 gibi) port ediliyor. Bunun yöntemleride var. Googleda araştırırsan bulursun.

djkeles

djkeles

Üye
deneyelim güzele benziyor

Carino

Üye
emeği geçenlere teşekkür ederim, yalnızca geçişlerde soft bir tema efekti olsa tam süper olacakmış... çok teşekkürler..

lynx3333

lynx3333

Üye
sunu yapmayuı bana biri anlatsa phoenix le ve jaf la denedim olmuyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İndirdiğin dosyaları RM-XXX klasörüne attıktan sonra forumdaki anlatımlar ile flaşlarsın. Forumdaki JAF veya Phoenix başlıklarına sorununu yaz daha çabuk çözülür.

bamtrans

Üye
merhaba admin eline saglık yükledim cfg nide tek sorunum tam ekran Qwerty ekranda hızlı yazamaz oldum harflere bastıgım halde görmüyor ve yavaş algılıyor.. bunu bir sorun olarak görürsen ilgilenirmisin.. çözümü varmı...?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cfg değil CFW öncelikle. CFG bir ayarlar dosyasının adıdır. Uyarmak istedim. Yanlış anlaşılabilir.

Bu sorunu çözemem. Çünkü klavye dahil bütün ayarlardan birini bile değiştirirsem portun sadeliği bozulur ve modlanamaz duruma gelir. Başka bir C6v41 CFW si yüklersen sorunun çözülecektir.

redoano

Üye
5530'a kurdum. Dili türkçe seçmeme rağmen tel ingilizce açılıyor. Çözümünü bilen var mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yanlış kurmuş olabilirsin. Türkçe dili seçince olması gerekiyor.

cemkaya

cemkaya

Üye
v50 nin üzerine bunu kurayımmı hangisi daha iyi. rambocum:

cemkaya

cemkaya

Üye
sırf t9 için flashladım bakalım neler göreceğim.

AlpReis

AlpReis

Üye
Emeklere sağlıkm hemen denemeye geçelim

cemkaya

cemkaya

Üye
hafıza karsız gps kullanılabilior.
t9 türkce baya bi geliştirilmiş eksiklik yok gibi ama zamanla göreceğiz.
ana ekrana bildirimler eklenmiyor o işime baya bi yarıyordu.
flaştan sonra direk türkce acıldı telefon.
biraz daha kurcalıyorum eklerim neleri var.

cemkaya

cemkaya

Üye
furkan buna senn elinin değmesi sart :D ben zaten p.tesi askere gidiorm 5 ay sonra neler olur kim bilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Elim değmez kolay kolay. İlerde belki.

cemkaya

cemkaya

Üye
ovi store dan bişiler indiriordum ki telefonun arkası baya bi ısınmaya basladı. ama telefon kasmıyo gayet hızlı ve stabil.

SUNWEST_39

Üye
kardeş eline koluna sağlık beklediğimden daha hızlı portlamışşın ... lakin ! 5530 da türkçe çalışmıyor ... türkçe dil seçimi yapsamda ingilizce kalıyor telefon ayrıca yeni birşey daha gördüm klavye açılmıyor mesaj ekranı veya e-budd , nimbuz vs. girince mesaj yazmaya çalıştığımda klavye ekrana gelmiyor ... bir el atarsan sevinirim ... şimdiden yardımların için teşekkür ederim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hmm. 5530 Türkçe portunu konudan kaldıracağım. Yerine İngilizcesini ekleyeceğim. Türkçe dili isteyen kendisi ekleyecektir.

doctorrr

doctorrr

Üye
linkte bir sorun var açılmıyor ilgilenirmisiniz?..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi link? Bu tür durumlarda linkide belirtin.

Üst Alt