telefonum v52deyken başka bir c6 fwsi denemiştim ama usb pc baglantısı bi türlü olmuyodu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler birde bu c6yla birebir aynı mı oluyor menüsü filan?benim 5800 v60 var bu konuda böyle bi soruyu ilk ben soruyorum kendimi kötü hissettim nasıl yüklenicek link falan atsanız anlatım olan çok iyi olurtelefonum v52deyken başka bir c6 fwsi denemiştim ama usb pc baglantısı bi türlü olmuyodu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler birde bu c6yla birebir aynı mı oluyor menüsü filan?
5800 phonex ile (ölü)flaşlamada rofs2 v05 dosyasında hata veriyor.
merhaba, ben 5800 a v60.0.003 yükledim ama masa sütündeki dönmeler ekran değiştirmeler falan yok. onalrı extradan mı yüklemem lazım yoksa ben mi ayarını bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.... paylaşımlar için emeğinize sağlık...
İstersen deneyebilirsin. Tahminim senin şikayetçi olduğun GPS'de Wifi özelliği var. Diğer port V52'nin Türkçe dosyalarından oluşuyordu. Şimdiki port ise V60'ın Türkçe dil dosyalarından oluşuyor.

Bu zaten sade port. Yani benim eklediğim hiçbirşey yok. C6'yı alıp telefonuna yüklemişsin. Eksikleri mutlaka başını ağrıtacaktır. Ancak sen yinede sade takılmayı seviyorsan bu da bir çözüm
Symbian Anna v7 derken? CFW olarak mı işletim sistemi olarak mı?