Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

revosta54

Üye
Hack demek imzasız uygulamaları yüklemek demektir. Bahsettiğin klasörleri açmak için rompatcher ve open4all yaması gerekli.

rompatcheri yükledim ve oldu teşekkürler hiç aramamıştım direk helloox ile oluyor sanıyordum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorununu çözmüşsün. Başka türlü hatalarla karşılaşırsan tekrar konuya yaz.

eybabi

Üye
Rambo hocam bana yardım edebilecek kişi seçtim seni :) Vallahi olmuyor birsürü farklı firmware kurdum Ovi Suite ile de güncelledim ama hiç bir yararı yok, hala göremiyorum " Tümleşik GPS" i.Bu konuda nereden bilgi alabilirim eğer siz bilmiyorsanız bildiğiniz bu konularda uzman forumlar var mıdır ?

eybabi http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...50-5530-v32-x6-v32-17-556838.html#post3975772
Arkadaşlar x6 telefonumun Tümleşik GPS özelliğini kullanamıyorum. Telefon Suriye'den alındı, bu yüzden o seçeneği göremediğimi biliyorum. Ancak öncelikli sorum şu olacak, örneğin Suriye için Tümleşik GPS donanımsal olarak telefonda bulunmuyor mu, yoksa sadece yazılımsal olarak kullanmamı mı engelliyor. Eğer yazılımsal olarak kullanmamı engelliyorsa nasıl aktif hale getirebilirim. Product kodunu "0589476 16GB EURO2 DARK_BLACK TURKEY" olarak değiştirdim, bu değişiklikten sonra şu anda bulunduğumuz konudaki CFW yi de yükledim, ancak hâlâ Ayarlardan Konumlama> Konumlama Yöntemleri ' ne geldiğimde sadece 2 seçenek var, 1. Bluetooth GPS 2.Wi-Fi/Ağ. Olması gereken Tümleşik GPS şeklinde bir şey , bir çok versiyon yükledim ama bu seçeneğin gelmesini sağlayamadım. Uyguladığım çözümler dışında başka bir önerisi varmı Tümleşik GPS i kullanmamı sağlayabilecek. Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Rambo_FT http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...50-5530-v32-x6-v32-17-556838.html#post3975772http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...50-5530-v32-x6-v32-17-556838.html#post3975772

Donanımsal olarak mevcut fakat kullanmanıza izin verilmiyor olabilir. Orjinal X6 yı tekrar flashlayıp denerseniz çok daha iyi sonuç alırsınız. Buradaki CFW de eksikler olabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonun yurt dışı kayıtlıysa bir telefoncuyla konuş onu Türkiye imeisi alacak şekilde kaydettirsin.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
ellerine sağlık Rambo Süpersin kardeşim ...Başarılar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia C5-03 için v21 cfw yaparmısınız :ağlarım:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5230 dan daha iyi olsa ne yazar adam 5230 kullanırken c5 e mi çıkarıcak daha iyi diye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
23palulu23

23palulu23

Üye
abi ben indirdim 5800 için uzantılarda c0r dosyası yok

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
coo oluyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3988284' Alıntı:
5230 dan daha iyi olsa ne yazar adam 5230 kullanırken c5 e mi çıkarıcak daha iyi diye

Beni anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Elimde test edebileceğim tek cihaz bu yoksa tabii ki CFW lerde ilk işim C5 olurdu eğer elimde C5 olsaydı.

c00 dosyasını c0r yap çıkan uyrıya evet de

Bu yöntemi dene. Normalde JAF içindeki USE ini ile direkt flash atabilirsin.

bluemai

bluemai

Üye
kardeş x6 ya yükledim ilk günden beri kullanıyorum fakat şu facebook msn modunu hiç biyerde bulamadım face widgeti çalıştıramıyorum bir türlü..

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Mükemmel bir çalışma olmuş. Yükledim. Şimdi biz tekrar v60 sürümünü yükleyebilecekmiyiz? Birde Telefon uygulama yüklerken c6 a göre mi yüklüyeceğiz? Ayrıca jaf ile yükleme yaparken country de hata verdi. Tamam dedi. Telefonu yeniden açtım ve yazılım yüklenmişti. Bu hata ilerde sorunlara yol açar mı? Birde telefon güncellemesine baktığımda telefon yazılımını görüyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Facebook widgeti çalışmayabilir, düzeltme modlarını biryerden bulup deneyin.

Şimdi biz tekrar v60 sürümünü yükleyebilecekmiyiz?

Evet.

Telefon uygulama yüklerken c6 a göre mi yüklüyeceğiz?

S60v5.

Ayrıca jaf ile yükleme yaparken country de hata verdi. Tamam dedi. Telefonu yeniden açtım ve yazılım yüklenmişti. Bu hata ilerde sorunlara yol açar mı?

Hayır.

Birde telefon güncellemesine baktığımda telefon yazılımını görüyorum.

Güncelleme. Güncellesen bile hata alırsın.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ajanda alarmı bir defa çaldıktan sonra ertele seçeneğine basılmadığında ve tekrar çaldığında ses yok.
normalde ertele seçeneğine basılmasa bile tekrarda tekrar alarm çalmalı. bu normal alarmlarda değil ajanda alarmında böyle.
cfw çok güzel ancak ajanda alarmı hep kullandığım bir uygulama. hiç modlama yapmadım, modlama yada ajanda programlarıyla geçer mi bu bag. yada bir yerde yanlış mı yapıyorum. teşekkür...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Böyle bir alarm hatası olduğunu sanmıyorum. Yani alarmlar ertelenmese bile süresi bittiğinde otomatik erteleniyor ve çalıyor. Bende saat alarmını çok kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.

eybabi

Üye
JAF ile daha önce bir cfw kurmuştum.Adı : "C6 V41 Temiz Port by CEPMOD TEAM^059B1J1^32.0.002^001"

herhangi başka bir cfw yi kurmaya çalıştığımda , Use INI diyorum, X6 için RM 559 seçiyorum ve listede hep "C6 V41 Temiz Port by CEPMOD TEAM^059B1J1^32.0.002^001" çıkıyor karşıma. Başka bir cfw yükleyemiyorum, phoneix altındaki RM-559 klasörüne yeni kuracağım cfw dosyalarını atsamda hiç bir şey değişmiyor hep eskisini kuruyor. Belki sadece listede "C6 V41 Temiz Port by CEPMOD TEAM^059B1J1^32.0.002^001" yazıyordur ama kurarken yeni dosyaları kuruyordum dedim ama öyle birşey olmadı hep onu kuruyor. Onu da nasıl kuruyor anlamadım o cfw nin dosyalarını ilgili dizinden kaldırdım masaüstüne aldım yinede onu kuruyor. Nedir problemim doktor bey :(

Üst Alt