ekomar16
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu flashla derken ne yapmam gerekiyorhiç uqraşma flashl teli gitsin
telefonu flashla derken ne yapmam gerekiyor
MaxiHipHopLife
Ndesk dediğin galiba ama ben komple değil sadece tuş kilidini değiştirmek istiyorum ama mümkün değilse uğraşmayayım
BİRDE telefonu kendi hafızası yani C: ben oraya birşey yüklemesem bile düşüyor ilk 50 mb boştu şimdi 34 mb kaldı internete girdikten sonra tüm çerezleri vb. siliyorum internete girmesemde düşüyor hard format atınca hafıza sıfırlanıyo (ve herşeyim gidiyor) ama 1 2 günde yine azalıyor hafıza nedenini bilen varmı
yha flash dediqim telefona costume fw atıyon modifiyeli yani heç uqraşma orji fw ile
Bunun çıktığını yeni mi öğrendin?
Bende onu soyledım kaç kişi konu açtı c5-03un kilidini bizimkine port edemezmıyız dıye.mazelock slideunlock nunlock ezberledik onlarıc5-03'ünki daha güzel
mazelock slideunlock nunlock ezberledik onlarıc5-03'ünki daha güzel
Önce bi c5-03 ün tuş kilidini gör sonra yorum yap. c503 de zaten tuş kilidi mandalı yoktur.c5-03 ünki daha ii derken kendi tuş kilidini kastediyosun herhalde,,Lakin telefonun yanındaki tuş kilidi tuşunu (telin yanındaki mini tuş) kullanmak zorunda kalmıyor musun ? Ki Çok uzun ömürlü değil ...Mazelock Programı hiç yandaki tuşa basmaya gerek kalmadan bu işi Çözüme kavuşturuyo ..
Evet ilk aldığımda o düğme daha sertti şimdi içine kaçtı gibi bişey ama zorda olsa çalışıyor bende arama iptal tuşuna basıp ekranı ve tuşları kilitle yapıyom açarkende menü tuşuna basıyomc5-03 ünki daha ii derken kendi tuş kilidini kastediyosun herhalde,,Lakin telefonun yanındaki tuş kilidi tuşunu (telin yanındaki mini tuş) kullanmak zorunda kalmıyor musun ? Ki Çok uzun ömürlü değil ...Mazelock Programı hiç yandaki tuşa basmaya gerek kalmadan bu işi Çözüme kavuşturuyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?