Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ilkem5858

Üye
benim sorunum şu bendede c5 -03 var hani yanda tuş kilidi varya bende ona basıyom olmuyo menü tuşuyla kilidi açıyom yandaki tuş kilidine basıyom basıyom tuş kilidi açılmıyo kitlerken tuş kilidini açma kapama dügmesine basıyom ekran ve tuşu kilitle diyo ortam tel kitliyom bilader yardım edin yav valla billa bu ne tuş mu bozuk faceden bana mesaj yazın ben şindi burda mesaj gönderirsiniz göremem facede ekleyin Kürşat edip culfa sorunma çözüm bulun ayarlara bakdım yok öle bişey yavvv

rembrandxz

rembrandxz

Üye
Selamlar.
C5-03 telefonumun dokunmatiğinde bir problem oluştu. Şöyle anlatayım.. T9 kullanarak mesaj yazarken ekranın sağ tarafındaki tuşlar yerine ortadaki tuşlar seçiliyor..0 yerine de 7 tuşu seçiliyor.
Ekran kalibrasyonu yaptım. Kalibrasyon sırasında sağ altta yer alan butona çok zor basılıyor. Mesaj yazmak tam bir işkence halini aldı.
Telefona hard format atmama rağmen sorun devam ediyor.
Telefonum düşme yada hasar alacak bir olaya maruz kalmadan bu durum oluştu. Tek şüphe duyduğum şey bu arıza meydana gelmeden kısa bir süre önce kaldırdığım bir mesajlaşma uygulaması. Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5. Bu programın kaldırılması sonucu hard formatla düzelmeyen bir yazılım hatası oluşmuş olabilir mi yoksa sorunum tamamen donanım kaynaklımıdır?
Telefonum şu an garantide gelmesini bekliyorum ama çaresiz kalmak çok canımı sıktı. Bu paneli görünce yazayım dedim sizce sorunun kaynağı nedir ve nasıl çözüm bulunabilir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:)

Joker.

Joker.

Üye
Selamlar.
C5-03 telefonumun dokunmatiğinde bir problem oluştu. Şöyle anlatayım.. T9 kullanarak mesaj yazarken ekranın sağ tarafındaki tuşlar yerine ortadaki tuşlar seçiliyor..0 yerine de 7 tuşu seçiliyor.
Ekran kalibrasyonu yaptım. Kalibrasyon sırasında sağ altta yer alan butona çok zor basılıyor. Mesaj yazmak tam bir işkence halini aldı.
Telefona hard format atmama rağmen sorun devam ediyor.
Telefonum düşme yada hasar alacak bir olaya maruz kalmadan bu durum oluştu. Tek şüphe duyduğum şey bu arıza meydana gelmeden kısa bir süre önce kaldırdığım bir mesajlaşma uygulaması. Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5. Bu programın kaldırılması sonucu hard formatla düzelmeyen bir yazılım hatası oluşmuş olabilir mi yoksa sorunum tamamen donanım kaynaklımıdır?
Telefonum şu an garantide gelmesini bekliyorum ama çaresiz kalmak çok canımı sıktı. Bu paneli görünce yazayım dedim sizce sorunun kaynağı nedir ve nasıl çözüm bulunabilir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:)

Eğer servise vermeden önce yazılımı tekrar yükleseydin muhtemelen düzelirdi ama düzelmese donanımsal dır

rembrandxz

rembrandxz

Üye

Eğer servise vermeden önce yazılımı tekrar yükleseydin muhtemelen düzelirdi ama düzelmese donanımsal dır
Onu da yükledim:) ama olmadı demek ki donanım sorunuymuş işte bir umut belki yazılımsaldır diye düşünüyordum... allahtan garantisi vardı ama garantiye vereli 15 günden fazla oldu..o zamandan beri Nokia-1100 kullanıyorum delireceğim:) simkartı görmesi için şeffaf bantla telefonun etrafını bantlamam gerekti:) Sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.

Joker.

Joker.

Üye
hadi hayırlısı 20 gün olura teli değiştire biliyormuşsun ona göre

rembrandxz

rembrandxz

Üye
hadi hayırlısı 20 gün olura teli değiştire biliyormuşsun ona göre
Bugün öğrendiğim bir bilgiye göre hafta sonları işgünü sayılmadığından bekleme süresine dahil değilmiş:(
Telefoncuyla takışmış durumdayım eğer böyle "20 günü geçti telefonu değiştirecem" dersem cinnet getirip beni mefta edebilir:D

Joker.

Joker.

Üye
Garantiyemi yolladı yoksa normal birteefoncuya mı

rembrandxz

rembrandxz

Üye
Garantiyemi yolladı yoksa normal birteefoncuya mı
İstanbula garantiye yolladı. Ben arızadan bahsedince hemen garantiye verelim dedi zaten. Benim telefonu alma esnasında bu satıcıyla sorunum oldu biraz o nedenle arızalanınca istemeyerek gittim. Şimdi de ne zaman gelecek diye sormak işime gelmiyor.:)

wodo18

Üye
Arkadaşlar bu INF DOSYASI hata çözümünü nasıl yapabilirim.

weberağu

Üye
ram yükseltilebiliyo mü ?

msnm

msnm

Üye
Sevgili telefondaş arkadaşlarım (C5 03'e gönül vermiş yüce insanlar)

Sizlerin engin tecrübelerine ihtiyacım var. Bu karizmatik estetik hattta sempatik telefon web sayfalarında ki flash içerikleri göstermiyor ve video sitelerindeki flash videoları yürütmüyor (you tube, hariç).

Bu işe bir çözüm buldunuz mu yoksa kaderimiz deyip katlanıyor musunuz? Bu konuda bilgisi olan ve bilgi paylaşılarak artar felsefesinde olan siz değerli arkadaşlarımdan ivedilikle (acele) cevap beklemekteyim.

Örnek1: ikea.com.tr sitesi anasayfa üst bölümdeki flash içerik açılmıyor
Örnek2: uzmantv.com sitesindeki videolar açılmıyor

PremiumWork

PremiumWork

Üye
5800 Verene C5-03 Temiz 2 aylık elden verilir türkiye içi her yerden... C5-03 Adam olmaz msnm kardeşim

msnm

msnm

Üye
5800 Verene C5-03 Temiz 2 aylık elden verilir türkiye içi her yerden... C5-03 Adam olmaz msnm kardeşim

Umudunu kaybetme kardeşim biz bu telefonu adam edeceğiz ama nasıl olacak onu bilmiyorum işte! :hmmm
C5 03 karizma telefon da, böyle eksiklikleri olmasa...

ahmetc503

Umudunu kaybetme kardeşim biz bu telefonu adam edeceğiz ama nasıl olacak onu bilmiyorum işte! :hmmm
C5 03'ü telefon karizma da, böyle eksiklikleri olmasa...
daha ne bekliyonuz 420 tl lik telefon (bende c503 kullanıyorum] bide uçsun yani ... bu telefondan bu kadar internete giriyomu giriyo ,dokunmatik,wifi var,günlük işlerini de yapa biliyosun yetmezmi? daha ne bekliyonuz yani

• Beğen
Tepkiler: sayfer
Joker.

Joker.

Üye

Sizlerin engin tecrübelerine ihtiyacım var. Bu karizmatik estetik hattta sempatik telefon web sayfalarında ki flash içerikleri göstermiyor ve video sitelerindeki flash videoları yürütmüyor (you tube, hariç).

Bu işe bir çözüm buldunuz mu yoksa kaderimiz deyip katlanıyor musunuz? Bu konuda bilgisi olan ve bilgi paylaşılarak artar felsefesinde olan siz değerli arkadaşlarımdan ivedilikle (acele) cevap beklemekteyim.

Telefonda flash olmadığından dolayı açılmıyor ı çözümü ise sadece nokia
Getirir:(

ahmetc503

telefonuma qt yükleyemiyorum yardım lütfen

devil1903

devil1903

Üye

CFW ile çözümü var. yani Flashlite 4.0.1 portlanabiliyor ama onda da fazla ümitlenme. Fabrika çıkışlı flashlite 4 yüklü N8 bile heryerdeki videoları açamıyorsa, bütün flash içerikleri gösteremiyorsa bu telefona portlanan flashlite'da aynı işlevi görür.

CFW-Modifiye bölümünde Symbian Nimble Pro1 var ingilizce dili türkçesi yok. Türkçesini beklemek istersende Symbian Turkiye üstad 1-2 ay içersinde içinde flashlite 4 olan bi sürüm çıkaracak.

telefonuma qt yükleyemiyorum yardım lütfen
Sorunu yada hata kodunu yazabilirsen daha cok yardımcı olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: msnm

ahmetc503

CFW ile çözümü var. yani Flashlite 4.0.1 portlanabiliyor ama onda da fazla ümitlenme. Fabrika çıkışlı flashlite 4 yüklü N8 bile heryerdeki videoları açamıyorsa, bütün flash içerikleri gösteremiyorsa bu telefona portlanan flashlite'da aynı işlevi görür.

CFW-Modifiye bölümünde Symbian Nimble Pro1 var ingilizce dili türkçesi yok. Türkçesini beklemek istersende Symbian Turkiye üstad 1-2 ay içersinde içinde flashlite 4 olan bi sürüm çıkaracak.

Sorunu yada hata kodunu yazabilirsen daha cok yardımcı olabiliriz.
konu açmıştım buyur link

Üst Alt