daha önce böyle bi problem yazıldı mı bilmiyorum, onca sayfayı okuyacak zamanım da yok açıkçası. bu yüzden bir daha soruyorum.
telefonum gayet kullanışlıydı 1 senedir. ancak son zamanlarda 1 sorunu var.
facebook, ovi mağaza, cnn, ntv, ve indirdiğim bir kaç oyun gibi uygulamalar açılmıyor. simgesine dokunuyorum açılıyormuş gbi yapıyor ama hiçbir faaliyet yok. telefonu kapatıp tekrar açtığımda aynı işlemi yapıyorum, o zama 1 seferliğine aaçılıyor ama sonrasında durum yine aynı. bu neden olur ki?
bir de sizin de telefon açık olduğu halde arayanların ulaşamaması gibi bir durum oluyor mu? bu durumda hatsız a alıyorum "hatsız modu etkinleştirilemiyor" diyerek kendini kapatıp açıyor. ya da ben direkt telefonu kapatıp açıyorum bu şekilde düzeliyor.

benim cihaz dönmüyor problem nerde şimdi benim ne yapmam gerek ?
*#7370# arkadaşlar bu numara hard formatmı ?
çoooook teşekkür ederim 
Hard Format At İlk Belirttiğin Sorunlar Düzelir Ama Facebook, Cnn, Ntv Falan Silinir Baştan Yüklemen Gerekir. Diğer Soruna Gelince Belki Formatla Düzelebilir Düzelmezse Operatör İle Alakalı Olabilir Bende De İlk Aldığımda Olmuştu Sonradan Kendi Kendine Düzelmişti. Format Atarsan Kesinlikle Hafıza Kartındaki Önemli Dosyalarını Pcye Kopyala Formattan Sonra Biçimlendirmen Gerekecek Mecbur
----------Eklendi @ 18:48:03 ---------- Yazıldı @ 18:45:36 ----------
Format Atmak İstersen Link
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...t-atmak-isteyenler-buraya-resimli-488543.html
----------Eklendi @ 18:48:40 ---------- Yazıldı @ 18:48:03 ----------
Veya *#7370# Yap Buda Format Atar
----------Eklendi @ 18:49:06 ---------- Yazıldı @ 18:48:40 ----------
Buda Formattan Sonra Yüklemek İstersen Facebook Uygulaması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 18:50:18 ---------- Yazıldı @ 18:49:06 ----------
Ayarlardan Sensörler Açık Mı Döndürme Kontrollerinde Ekranı Döndür Seçeneği Aktif Mi
sanırım olduçoooook teşekkür ederim
![]()

İyi günler arkadaşlar. Navifirm de bugün güncellemelere bakarken C5-03 (RM-697) de 22.0.7 numaralı bir güncelleme görünüyor. Ancak içinde china, india ve vietnam ülkelerine ait dosyalar var. Bu güncelleme Türkiye için gelecek mi bilgisi olan var mı?
teşekkür ederim
Rica Ederim![]()
Yeni güncellememi geliyor yupiiii bu arada soft format ne işe yarar hart formatne işe yarar
teşekkür ederim

hayır ya olamaz, telefonu o kadar düzenledim ettim kullanışlı hale getirdim, yine aynı sorun oldu off![]()
v21 kullanıyorum belirli bir düzenim programlarım flen var v22 gelince kursam hard format gibi her şey gidermi yoksa sürümü güncellemiş olur ayrıca programlar flan yer şey aynı dururmu
Eyw Saolun...
Bu güncelleme de iyi bi şeyler gelse bari
1) Soft Format Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa,
istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz
uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç
çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak
telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri
çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında
sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak
format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki
herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim
noktaları...
2) Hard Format Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik
kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak
telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.