Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ziya09

Üye
ben teli güncelledikten sonra realplayer dan video izleyip geri ye basınca tel kendi kendine reset atıyo 2 defa hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim sorun çözülmedi bi akıl verin napabiliriz

devil1903

devil1903

Üye
Güncellemeyi telefon üzerinden mi yaptın ovi suite'lemi? Güncelleştirme problemi olmuş olabilir. İstersen Aynı güncellemeyi navifirm+phoneixle bilgisayar üzerinden tekrar yap birde o şekilde dene.

ziya09

Üye
aynen tel üzerinden yaptım dediklerini denicem

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
internete her yerden giremiyorum belli yerlerde giriyor diğer yerlerde ise web sayfası bulunamıyor diyor aynı hata oparada da var

kanki4a4

kanki4a4

Üye
arkadaşlar telefonuma su girdi napabilırim yardm edn ltfn garantisi var göndersem yaparlarmı

net_cx

Üye
c5 te şarj göstergesi sürekli doluyor gösteriyor tel. açınca duruyor.bi gün bıraktım şarjda 16 saat oldu hala dolmadı

Üstad aynı sorunu bende yaşıyorum bu konuyu acan arkadaş yada sizler bu durum hakkında bilgi sahibimisiniz.

avrupali1

avrupali1

Üye
telefona güncelleme yapıyordum bilgisayardan sonra bir nedenle bağlantı koptu yazdı.Sonra telefonu kapattım.Tekrar açmayı denedim.Sadece titreşim yapıyor.Görüntü falan yok.Telefon açılmıyor.Sorun ne olabilir-ne yapmalıyım ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
telefona güncelleme yapıyordum bilgisayardan sonra bir nedenle bağlantı koptu yazdı.Sonra telefonu kapattım.Tekrar açmayı denedim.Sadece titreşim yapıyor.Görüntü falan yok.Telefon açılmıyor.Sorun ne olabilir-ne yapmalıyım ?

Yazılım at

ChasingTheSun

Üye
daha önce bu baslık altında cözümü yazılmıştır belki ama hepsini tek tek okuyacak zamanım olmadığı için tekrar yazıyorum.telefonda 2 ve daha faszla uygulama acıkken internete girdiğimde hafıza dolu uyarısı alıyor ve tarayıcıdan atılıyorum.bunun bir çözümü var mı ?

devil1903

devil1903

Üye
daha önce bu baslık altında cözümü yazılmıştır belki ama hepsini tek tek okuyacak zamanım olmadığı için tekrar yazıyorum.telefonda 2 ve daha faszla uygulama acıkken internete girdiğimde hafıza dolu uyarısı alıyor ve tarayıcıdan atılıyorum.bunun bir çözümü var mı ?
ram yetersiz geliyor, diğer uygulamaları kapatıp tarayıcıyı öyle açmanı öneririm yoksa herdefasında yeniden atacaktır. Yada şöyle birşey dene telefnun kendi tarayıcısını değilde s60v5 web tarayıcılar bölümünde operanın java tabanlı uygulaması var. Diğer programlar açıkken onunla bağlan çok fazla ram sömürmez java uygulamalar. Ama açmaya çalıştığın site sömürebilir.

burak9999

Üye
arkadaşlar geçersiz sunucu ismi ne oluyor?çogu zaman internete girerken bu hatayı alıyorum?? birde son güncelleştirmeyi yaptım yeni çıkan c5-03 güncellemesi internet iyice yavaşladı neler yapabilirm??

ChasingTheSun

Üye
opera 6.5 zaten kullanıyorum ama cooook yavas bi tarayıcı cinnet geçirtti bana.UC browser deneyeceğim.

sekonightt

Üye
merhaba.benim sorunum wifi ile.kablosuz ağları görüyo.bağlan diyorum bağlanıyo.ancak internete girmiyo.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

sayfer

sayfer

Üye
Facebook a ücretsiz girmek için ne eklemek gerekiyor

Masterthone

Masterthone

Üye
[h=2]böyle bi cfw buldum attım ve süper oldu tel yalnız tek sıkıntım türkçe olmayısı NFE ile bi kaç kez denedim türkçeye çevirmek için fakat yazılım türkçe görünsede flash attığımda yine dil eskisi gibi oluyor eski dilleri silipo sadece türkçe kalsın seceneğini seçtiğime rağmen BE V21.0.03 SÜRÜMÜNE uyguun CFW dir inanın telefon mükemmel ötesi bişey oldu linkide bu Türkçeleştirmek için ne yapMALIYIM ? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜLER...
Wangsang1104 ve Navigasyon bar güncelleştirme ile manhtu Belle ile C5-03 için CFW v21.0.003[/h]

Büyük değişiklikler

Bu FW Vietnam dili yok bir
Vietnam ve el yazısı seçilen yazma dili Vietnamca zaman iyi çalışmaz özellikler ekledik
Diğer uygulamalar normalde kullandığınız
resim farklı olabilir Uluslararası.
Phoenix 2011 sürümünü kullanarak
önce Flash bellek kartına dizin veri, yamalar, özel, resousce, sys, sistem sil
yanıp 4mat makine sonra * # 7370 # gerekir Not: - RealPlayer nedeniyle, bu yüzden başarısız yatay ekranı gördüğünüzde, Geri yeniden olmayacak - etkin yazılı dil seçimi Vietnamca zaman el yazısı modunda çalışmıyor

CFW hem indirin

Bu Amca manhtu güncelleştirmeleri tarafından yazılır:

Değişim

yeni app ek:
Otomatik yükleme
BTSwich
Kilit
UIDView
Ücretsiz unrar
jbaktaskmanager1.41 Vi
Y-Browser
NetworkSwich
basit sakinleştirici etkisi
sütun pil Simge
Icon arka plan
ve en önemlisi Navibar Belle

Flash için Amca manhtu karışması sizin rofs2 aşağı bu sadece tap2unlock yapar rofs2
LinkRofs2:
Not:
sonra Şekil manhtu yılında hs uzatmak için sizin ve aşağı bilgisayarınızı yeniden başlatmanız c/private/10202be9 dosyayı seçin ve hs tsunami güzel kopya ok Paches NHE önce flaş kartı çıkartınihtiyacınız resimdeki gibi Tema: görevine Hindistan sayesinde cesaret vericiydi erken FW kutusuna PDAVIET NHE içinde Amca manhtu manhtu yapılan yeni aşçı spot zaman büyük bir CFW randevu verdiler ederim ^ ^

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşım sen direk konu aç bunla ilgili

qokay123

Üye
Benim sorum şu C5-03 den gayet memnunum. Ancak videolarda kasma oluyor düzeltmek için çözünürlüğü ayarlıyorum bu kezde çok kötü oluyor. Buna bi çözm var mı Flv uzantılı video açmıyor.. Bunları düzeltebilcek birşey var mı ?

mhustafa

mhustafa

Üye
slm kardes c5.03 telımı pc ye baglayınca usb ıle sarj olmasın ıstıyorum bı yolu varmı ne yapabılırım bu konuda

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
slm kardes c5.03 telımı pc ye baglayınca usb ıle sarj olmasın ıstıyorum bı yolu varmı ne yapabılırım bu konuda

Maalesef yok

----------Eklendi @ 09:08:01 ---------- Yazıldı @ 09:07:30 ----------

Benim sorum şu C5-03 den gayet memnunum. Ancak videolarda kasma oluyor düzeltmek için çözünürlüğü ayarlıyorum bu kezde çok kötü oluyor. Buna bi çözm var mı Flv uzantılı video açmıyor.. Bunları düzeltebilcek birşey var mı ?

Uc player kullan

Üst Alt