Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım telefonla internete girmek istediğinde paket veri bağlantısı yok yazıyor. Hard format attık işe yaramadı. Çözüm:??

Uqur5445

Üye
erısım ayarlarndan paket veriyi APN yap

Joker.

Joker.

Üye
Orada zaten apn diğe biş. Yok Menü/ayarlaf/ bağlantı/yönetim ayarları/ Palet veri Arkadaşın dediği yere giriş fakat apn ayatı ne dir

mursel41

Üye
merhaba arkadaşlar bendede nokia c5-03 var onun çalıştırdığı programlar s60v5 olanlar bende s60v5 sesörlü oyun indiriyorum ama çalıştırmıo nasıl iş anlamadım bu konuda yardıım edebilirmisiniz veyada sensörlü araba yarışı bulabilirmisiniz nokia c5-03 için...

Joker.

Joker.

Üye
Oyun bölümünde aspahalt 4 var birde teşin söndörleri açık mı?

mursel41

Üye
yok sensörleri falan açık asphalt 4 bendede var sensörlü oynanıyo ama oyunun sensörü güzel değil s60 v5 için sensörlü oyunlar oluyor indiriyorum ama telefon desteklemiiyomu ne ole bişeyler senin bildiğin başka oyun varsa sölebilirmisin veya link atarmısın.

Joker.

Joker.

Üye
Symbian Türkiye'ye (googlede arattır bulursun) gir orada sensörlü probit ne onunun adına benzeyen bir oyun var onu yükl

burcuyagci

Üye
telefonuma kaspersky 9.0 ingilizce deneme sürümünü yükledim kaldıramıyorum yardım edin lütfen

Uqur5445

Üye
APN baglantı ayarı paket verı

_____

Üye
Merhaba telefon hafızası arttırılabiliyor mu C:? Her şey hafıza kartında olduğu halde telefon hafızası çok dolu gibi 2 mb boş diyor ve hep "Hafıza az. Önce C: telefon hafızasından veri silin ya da taşıyın." uyarısı çıkartıyor. Silecek bir şey kalmadı artık:D kafasına göre bazen mb artıp çoğalıyor küçük de olsa. Ne yapmalıyım sizce?

Joker.

Joker.

Üye
Hard format atarsan 64 mb oluyor

devil1903

devil1903

Üye
Merhaba telefon hafızası arttırılabiliyor mu C:? Her şey hafıza kartında olduğu halde telefon hafızası çok dolu gibi 2 mb boş diyor ve hep "Hafıza az. Önce C: telefon hafızasından veri silin ya da taşıyın." uyarısı çıkartıyor. Silecek bir şey kalmadı artık:D kafasına göre bazen mb artıp çoğalıyor küçük de olsa. Ne yapmalıyım sizce?
Uygulamalarınıda mümkün olduğunca hafıza kartına yükle

_____

Üye
zaten hepsi hafıza kartında, telefon hafızasında hiç uygulama yok ki

Üst Alt