Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ercome06

Üye
Mrb arkadaşlar telefonu data kablosuyla bilgisayara bağladığımda şarj olmasını istemiyorum ne yapmam lazım tak çıkkar tak çıkar şarjın ömrü bitiyo.

bu arada videoda takılıyo diyen arkadaş bendede aynı sorun oluyodu güncelleme yapım şu an hiçbir sıkıntısı yok

jeandark1713

jeandark1713

Üye
flashlite4 ü kuramıyorum sertifika hatası veriyor. bu programın sağlam bi linkini verebilirmisiniz ??

TheAbidinKumas

Üye
Nokia C5-03'ün alt kısmı bildiğimiz gibi üst kısımdan farklı bir plastik. Çoğu forumda gördüğüm kadarı ile bu plastiğin sağ kısmında küçük bir çatlama oluyor ve ne yazık ki bende de var. Peki bu neden oluyor? İçeride bir parça fazlalığı falan mı var??

calypso16

calypso16

Üye
selam bende 2.el bir tane c5-03 aldım güncellemede v20 yazıyor en altta son güncelleme satırında güncellenmedi diyor anlamadım

ahmet_0799

Üye
benim c5 03 telefonum var arkadaşlar bu telefon son 1 aydır donuyor ekran kilitleniyor ve hatta kendi kendine tuşlara basıyor sonuç ne olabilir yardım ederseniz sevinirim

b_gundem

b_gundem

Üye
benim c5 03 telefonum var arkadaşlar bu telefon son 1 aydır donuyor ekran kilitleniyor ve hatta kendi kendine tuşlara basıyor sonuç ne olabilir yardım ederseniz sevinirim
dostum telefonuna hard format at bir de öyle dene..

Joker.

Joker.

Üye
selam bende 2.el bir tane c5-03 aldım güncellemede v20 yazıyor en altta son güncelleme satırında güncellenmedi diyor anlamadım

İlaki güncellenlendi yazmaı gerekmez bndede yazmıyo kafanıdert etme

----------Eklendi @ 23:18:16 ---------- Yazıldı @ 23:16:19 ----------

flashlite4 ü kuramıyorum sertifika hatası veriyor. bu programın sağlam bi linkini verebilirmisiniz ??

S60v5 cihazları için desteği yok ki

wodo18

Üye
Beyler bn bu tlde bluetoot dan aldıgım dosyaları neden telin hafızasına gidiyor . Hafıza kartına gitmesi nasıl sagların simdiden sagol

Joker.

Joker.

Üye
mesajlar.seçenekleer.ayarlar .diğee r.kullanılan hafıza. E yi seç

wodo18

Üye
=) tesekuer ederim joker

----------Eklendi @ 12:42:59 ---------- Yazıldı @ 12:40:00 ----------

Birde bu c503 ü gücceleme geldi radoyu güncelledi ama telefonu güncellemiyor işaretliyorum ama ilerlemiyor

Joker.

Joker.

Üye
tel güncellştirmesi gelmediki daha

wodo18

Üye
Taaa 5 6 aay önce geldi bna

Joker.

Joker.

Üye
V20 den bahsesiyosan pc den gücelle ben V21 bahsettiğini sandım özür dilerim

ahmetc503

V20 den bahsesiyosan pc den gücelle ben V21 bahsettiğini sandım özür dilerim
hayır pc ye gerek yok pc den de güncellenir ama riski daha fazla ve yavaş sürer onun yerine numara çevirmeye *#0000# yap telin internet paketin varsa direk yap yoksa wifi ye bağlanıp yap wifi tavsiye edilir

wodo18

Üye
Ya FW ne demek ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Açılımı firmware güncelleme paketi

RapForLive

Üye
Arkadaslar c5-03 te ev ekranına nasıl widget koyabilirim illa hacklemek mi lazım ?

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşım açığın konuya cevap verdim burayada bişi söyleyeyim tele program kurmadan wiget ekleyemessin

orxan_92

orxan_92

Üye
ya arkadas lutfen bana yardim et,,,,,,,benim telefonum nokia 500 yeni aldim telefonu guncelledim onan sonra telefon sikisinca restart veriyor,bunun sebebi ne ola bilir acaba? lutfen yardimcim ol

Joker.

Joker.

Üye
1 burası noki c5-03 için 2. Si fotolar görünmüyor

Üst Alt