Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kursat1487

Üye
Arkadaşlar Ben Bugün Nokia C5-03 Aldım.Hattım Vodafone..Öncelikle Sıfır Cihazı Hangi Ayalarları Yapmam Lazım.Evdeki Wirelesden giriyorum ama yine kontör gidiyor anlamadım..0.facebook'a giriyorum bazen yine kontör gidiyor..

----------Eklendi @ 03:26:23 ---------- Yazıldı @ 03:24:14 ----------

Bide Arkadaşlar Vodafone İnternet Paketi Varmı.Yada Facebook Paketi Falan Araştırdım Ama Bulamadım.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ayarlar hedeflerden evdeki wirelessi ilk sıraya al vodafone paketler var

ahmet_0799

Üye
merhaba arkadaşlar nokia c503 cep telefonum 1 aydan bu yana donmalar oluyordu ekran biraz yazılar yazılıyordu tuşlar işlev görüyordu şimdi telefonun hiç bir dokunmatik bölgesi çalışmıyor defalarca hard format attım sorunu ne olabilir ... teşkrler

ecel54

ecel54

Üye
dokunmatik çalışmıyorsa donanımsal arızadır ganantisi varsa garantiye ver yoksa tamirciye

hmzdgds

Üye
numara engelleme nasıl oluyor

----------Eklendi @ 20:13:11 ---------- Yazıldı @ 20:12:30 ----------

ekranını kullanırken sesler geliyor

----------Eklendi @ 20:17:33 ---------- Yazıldı @ 20:13:11 ----------

numara engelleme nasıl oluyor

ecel54

ecel54

Üye
numara engellemek için program yüklemen gerekir.handy blacklist yükleyebilirsin.
Ekran sesini kapatmak için ayarlar/kişisel/tercihler/genel(kullandığın tercih)/kişiselleştir/dokunmtk. ekran seslerini kapalı yap ses çıkmaz

hmzdgds

Üye
o programda sertifika hatası diyor

devil1903

devil1903

Üye
Programı sertifikalandırmalısın ya da en kolayı telefonu hackle, bir daha program yüklemek istediğinde sertifika sorunu yaşamazsın.

kursat1487

Üye
arkadaşlar Telefonun Hafızası Yaklaşık 80 Mb Galiba.Menüden Hafıza Bilgilerine Girdiğimde 39 Mb Kullanılan Hafıza.36 Mb Boş Ve 28 Mb'ını ''Diğer Dosyalar'' Oluşturuyor.Bu Diğer Dosyaları Nasıl Silecem.Aynı Şekilde Hafıza Kartında da Vardı.1400 Mb Diğer Dosylardı.Bilgisayardan Biçimlendir Dedim Halloldu ama Telefonu Nasıl Yapacağız.Teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar Telefonun Hafızası Yaklaşık 80 Mb Galiba.Menüden Hafıza Bilgilerine Girdiğimde 39 Mb Kullanılan Hafıza.36 Mb Boş Ve 28 Mb'ını ''Diğer Dosyalar'' Oluşturuyor.Bu Diğer Dosyaları Nasıl Silecem.Aynı Şekilde Hafıza Kartında da Vardı.1400 Mb Diğer Dosylardı.Bilgisayardan Biçimlendir Dedim Halloldu ama Telefonu Nasıl Yapacağız.Teşekkürler

Format at ilk formatın ise hafıza kartını mutlaka yedekle sonradan pişman olma

kursat1487

Üye
Yaaw Arkadaşlar Şimdi de Telefonum Genelde Ama Sessiz Gibi.Sadece Titreşim Oluyor.Ne Mesaj Sesi Var Ne Bi Şey..Hiç Bi Şey Çalmıyor.Hafıza Kartını Fortmatlamıştım Ama Ondan Olduğunu Sanmıyorm.Mp3 De Çalmıyor.Kısacası Ses Denen Bir Şey Yok.Hard Format da Attım Yine Aynı.Kulaklığı Takınca Mp3 Dinlenebiliyor.Ne Yapabiliriz.

ecel54

ecel54

Üye
donanımsal arıza var demektir ses çıkmıyorsa.

kursat1487

Üye
yaw daha 2 gün oldu telefon alalı.hoparlör patladı desem hiç müzik falan açmadım.işin kötüsü memleketten aldım telefonu.aldığım yerede gidemiyorum.format attım.yazılım güncelledim ama yok ses yok..kafayı yiyecem..

ecel54

ecel54

Üye
alırken hoparlörüne bakmadınmı :)

ax0yy

Üye
--kursat1487
benzer sorun bende de var. Telefonun alttaki hoparlör kısmında bir temassızlık vardı benimkinde tahminim. çünkü oraya bastırdığımda ses çıkıyor elimi çekince kesiliyor. ben kapağın içine bir kağıt parçası koyarak sıkıştırdım şimdilik çözdüm servise gönereceğim sonra. Belki yardım olur diye yazayım dedim.

Joker.

Joker.

Üye
Telefon servislik orasını burasını açmayın

kursat1487

Üye
alırken hoparlörüne bakmadınmı :)
Elbette Baktım.İlk 2 Gün Normal Çalışıyordu.Sonra Bozuldu :)
--kursat1487
benzer sorun bende de var. Telefonun alttaki hoparlör kısmında bir temassızlık vardı benimkinde tahminim. çünkü oraya bastırdığımda ses çıkıyor elimi çekince kesiliyor. ben kapağın içine bir kağıt parçası koyarak sıkıştırdım şimdilik çözdüm servise gönereceğim sonra. Belki yardım olur diye yazayım dedim.
Bende Büyük İhtima Temassızlık Var Diye Düşünmüştüm.Büyük İhtimal Sorun Aynı.Bugün Kargoya Verdim Memlekete Gönderdim.Aldığım Yere Götürecekler.Daha 3 Gün Olduğu İçin Servise Göndermek Bana Kazık Gibi Geldi.Yenisini Verecekler İnşallah Bakalım.Sağolasın Cevap İçin.

absolute35

Üye
arkadaslar sızlere bır sorum olacak sımdı benım telefon acık oldugu halde kımı zaman benı arayanlar bana ulasamıyor ve bende kımseyı arayamıyorum ama telefonu ac kapa yapınca hemen kendıne gelıyor benzer bır sorun yasaya arkadas var mı aramızda

Joker.

Joker.

Üye
tercihleri genele al olmassa sim kardı çıkar tak yine olmassa hard format at

mecaz33

Üye
Arkadaşlar C503 kullanıcıyım ve dosya/klasör şifreleme programı arıyorum. Kaçtane bulduysam hepsi de desteklemiyor uyarısı verdi. Desteklenen ve signedini arıyorum lütfen acil yardım istiyorum.

Üst Alt