Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
arkadaslar bndede nokıa c5-03 var..winap ve medıa playern calıstırdıgı videoları calıstırmıo ...hatda hiç bi video yu calıstırmıo :/ napmam gerek?? ib program flan mı atcam??şimdiden tesekkurler :)
Kendi çektiğin videoları oynatıyorsa diğer videoların ebatları ve çözünürlükleei c5-03 uyumlu değildir

----------Eklendi @ 22:56:27 ---------- Yazıldı @ 22:54:40 ----------

Arkadaşlar *#0000#den yazılım güncelle deyince internete bağlantı kurmuyo neden acaba bağlanamadi diyo
Wifi ile kuruyosan garip ama operötörün interneti ile kuruyorsan bağlantıyı der demwmedi için paket yaptırmalısın

ilqs

ilqs

Üye
Mrb arkadaşlar banada bir yardımcı olabilirmisiniz acaba ? c5-03 telefonumda font değiştirme yapamadımda =) programsız mümkünse teşekkürler.

Joker.

Joker.

Üye
programsız münkün ama c5-03 te yarıyormu bilemem ama program ile 1 dk programsız ise pc ile yapıyosun20 dk sürer programla yap derim

ilqs

ilqs

Üye
Teşekkürler Joker, peki hangi programla yapabilirim ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mrb arkadaşlar banda bir yardımcı olabilirmisiniz acaba ? c5-03 telefonumda font değiştirme yapamadımda =) programsız mümkünse teşekkürler.
programla yap flipfont ile programsiz ile de yaparsin ama bazi yerlerinde cok kotu gorunuyor mesela ben programsiz yaptigimda jbak taskman diye gorev yoneticisi var onda iyi olmuyor yine de sen bilirsin

Joker.

Joker.

Üye
maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/flipfont-s60-v5-font-degistirme-programi-new-5800-n97-vb-320930.html Gablinin söylediği

ilqs

ilqs

Üye
Arkadaşlar bu bahsetmiş olduğunuz programı kullandım bir kere ve ne hikmettir benim telefonu kullanılamaz bir hale getirdi :s
Lütfen bkz. http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nokia-c5-font-degisme-yapamiyorum-487339.html
Konunun en altında zaten yorumumda var.

Sizin indirip kurduğunuz bir linki varmı bu programın acaba ?
Yardımlarınız için teşekkürler Joker & By_GaBLiN

----------Eklendi @ 22:35:12 ---------- Yazıldı @ 22:25:08 ----------

maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/flipfont-s60-v5-font-degistirme-programi-new-5800-n97-vb-320930.html Gablinin söylediği

Bu linkdeki programıda kurdum çalışdı yazı fontunu secdim resat atım dedim ve telefon yine açılmıyor ekran ışığı darbe almış gibi yanıp yanıp duruyor :S anlamıyorum sadece bendemi böyle ve neden ?

Joker.

Joker.

Üye
arkadaşım açmayı dene olmassa hardformat at sonra yeniden kur ve fontu seç ramblow gibi bir uygulamayla teli tekrar başlat

ilqs

ilqs

Üye
Arkadaşım çok sağol ama ben bu program yüzünden ikinci defa hartformat attım zaten, olmuyorsa zorlamanın manası yok..
Programsız yapılabilirmi ? veya nasıl yapılır ? bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Joker.

Joker.

Üye
arkadaşım bildiğim.kadarıyla 5800 var progransız ama nasıl yapılıyor bilmiyorun bide.c5 e uygun font.bulmakta.zor

Joker.

Joker.

Üye
önemli değil :rica:

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar.bir sorum olucak v21 gecek ya o geldiğinde tele.soft ve hard.fornat atıp.yüklesem bir.şey farkedermi birde.soft.fornat hafıza kartınıda temizliyonu

yakup07

yakup07

Üye
Telefonun dokunmatik hassaslığını arttırabilir miyim ?
Biraz bastırmak gerekiyor ya algılaması için.

Joker.

Joker.

Üye
aradaşım.o.donanımsal.bir şey hiç.bir.şekilde.artırılamaz

smlburhan

Üye
Kendi çektiğin videoları oynatıyorsa diğer videoların ebatları ve çözünürlükleei c5-03 uyumlu değildir

----------Eklendi @ 22:56:27 ---------- Yazıldı @ 22:54:40 ----------

Wifi ile kuruyosan garip ama operötörün interneti ile kuruyorsan bağlantıyı der demwmedi için paket yaptırmalısın

tel dn baktım acmayan dosyaların türu mpg veya mpeg.mp3-4 lerı acıo sadce tlfn.bunu gidere bılrmıyım??

wodo18

Üye
Arkadaşlar c503 ile normal video kaydı yapıyorum izlerken 3 sn de bir donuyo devam ediyor sebebi nedir acaba

bydz

Üye
slm arkadaşlar aslından benim bi kaç sorunun var... birincisi tlf güncellemesi.bi kere güncelledim ağ bağlantısı kullanarak ikinci güncellememde direk şebekeden internete bağlanmaya çalışıyo doğal olarak güncelleyemiyo :( ikincisi arama tuşlarında 2 ye basarken zorluk çekiyorum bunu kvk ya götürmeden halledemem mi????

yakuza3503

Üye
Lanet bi telefon almışım almaz olaydım.Çektiğim videolar 15. sn den sonra mozaikleşmeler oluyor kasmaya başlıyor :( :(

Üst Alt