Fw atmak güzceleme için zaten ama güncelleme yapınca orjinal sürüme dönüyosun kısacası yapKrofessionalin konusu güncelleme için ama olur heralde yinede
Adobe ders mi adone ye ders dosyasımı yükledim demek isdedin bir lin bulup buraya atıcam onu kur ve o program işe açmayı denehepinize iyi günler arkadaslar c5 03 üme adobe ders dosyası yükledim açıyorum 10 15 sanıye sonra hafıza az diyip beni dışarı atıyor ne yapmalıyım
Arkadaşım şöyle yap rehbere gir seçenekler de ayarlara gir orada gösterilecek yer var onu sim yap altındakinide sim yapArkadaşlar Telefonum Nokia C5-03 1 gün önce telefona font yükleyip yazı tipini değiştirmek istedim Font programı kurdum kurduktan sonra telefon çöktü acılıp kapanırken ısıgı yanıp sonuyordu hic acılmıyordu. Ben daha onceden rehberi hafıza kartıma kopyalamıstım. Fakat formattan sonra bildiğiniz gibi hersey siliniyor. Rehberimde silindi. Rehbere giriyorum Kartvizit kopyala diyorum hafıza kartımı seciyorum kopyalamıyor.(0 Kartvizit kopyalandı diyor) Fakat bir arkadasımdan beni aramasını istedim arayınca ismi cıktı. Olanlardan hicbirsey anlamadım kaybolan rehberimi nasıl geri getirebilirim yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşım hafıza kartını pc tak özel olan şeylwri foto müzik video gibi şeyler. Pc kopyala sonra karda biçim at özel şeyleri içine at .mrb.telefonu gecen hafta aldım içinden çıkan hafıza kartını kullanıyorum. 50 tane resim bikaç mp3 bikaç program var ama 1.800gb civarında dolu görünüyo bunun sebebi nedir acaba. şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım şöyle yap rehbere gir seçenekler de ayarlara gir orada gösterilecek yer var onu sim yap altındakinide sim yap
----------Eklendi @ 00:28:43 ---------- Yazıldı @ 00:24:45 ----------
Arkadaşım hafıza kartını pc tak özel olan şeylwri foto müzik video gibi şeyler. Pc kopyala sonra karda biçim at özel şeyleri içine at .
s60v5 icin flash yok maalesefherkese slm , bana c 6 ıçin flash player gerekli destek olabilecek bir türk arıyorum

Menü/ayarlar/bağlantı/hedef /internete girorda çay bahçesinin wifi ismi olucak onn üstünde parmağınk tut menü açılacak ordan sil de silindikten sonra yeniden girip kaydet.Arkadaşlar. nokia c5-03 wifi de sorun yaşıyorum hergün baglandıgım çay bahcesinde suan baglanamıyorum. google ye girdigimde ekrana bunlar geliyor: tarayıcı web sitesine bağlanamıyor.web sitesi kaldırılmıs, ismi degiştirilmiştir ya da gecici olarak kullanılmıyoır olabilir.web adresinin dogru yazıldıgını kontrol edin.tarayıcı hiç bir sey yüklemezse tarayıcınızı kontrol edin.suan aynı ça-y bahcesinde laptoıpla nete giriyorum ama telefonlar girmiyor hiç bir siteye. telefona hiç bi degişiklik yapmadım ayarlarıyla oynamadım.bilgisi olan warsa yardımcı olabilirmi... şimdiden teşekkürler iyi forumlar maxicep xd