Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
hard format diyosan satarken söylemen gerekmez çünkü telefonun genetiyle oynamıyosun

pessimisive

Üye

smh_yasar

Üye
arkadaşlar iyi günler müzik çalara girdiğimde dosya bozuk işlem iptal edildi diyor hafıza kartını biçimlendiriyorum ama tekrar yüklediğimde aynısı oluyor acaba şarkılarda virüsmu var yada başka ah sorun mu var yardım edin lütfen

Joker.

Joker.

Üye
telefonu telekom kampanyasından aldım. bu sorun nasıl düzelir bir bilgin var mı?
Başta açılırken telekomfilan diyorsa fw atarak kurtulabilirsin

----------Eklendi @ 20:19:49 ---------- Yazıldı @ 20:17:13 ----------

arkadaşlar iyi günler müzik çalara girdiğimde dosya bozuk işlem iptal edildi diyor hafıza kartını biçimlendiriyorum ama tekrar yüklediğimde aynısı oluyor acaba şarkılarda virüsmu var yada başka ah sorun mu var yardım edin lütfen
Şarkıları başka telefonda çalmayı dene orda çalırsa telefonuna yazılımı tekrar yükle yani telefonu ovi suit e bağla güncellemeler de eğergüncellwmolmassa yazılımı tekear yükle var ona tıkla sonra telw hiç dokunma 14Dk maksimumda oluyor

pessimisive

Üye
@joker anladım teşekkürler hocam

Joker.

Joker.

Üye
fw attınmı attıysan düzelmesigerelirdi donanımaal bişiolabilir

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
symbianize.com/showthread.php?p=7661646 bunu nasıl kurabiliriz yardım edermisiniz ?

Joker.

Joker.

Üye
mobilden girdiğime linkiş açamıyorum

ahmet_0799

Üye
c5 03 telefonum var fakat telefon arada bir kilitleniyor. tuşlar takılı kalıyor yada hiç basmıyor nedeni ne olabilir?

sky27

Üye
c5 03 telefonum var fakat telefon arada bir kilitleniyor. tuşlar takılı kalıyor yada hiç basmıyor nedeni ne olabilir?

bendede aynısı oluyor acaba garantiye göndersek halledebilirlermi yoksa tlf un ram veya işlemcisi düşük olduğu içinmi oluyor.

Joker.

Joker.

Üye
bendede aynısı oluyor acaba garantiye göndersek halledebilirlermi yoksa tlf un ram veya işlemcisi düşük olduğu içinmi oluyor.
Hard format atın belki hafıza dolulduğundan takılır bide hafıza kartını biçimleyin öğle kullanın devaö ederse servise yolcu edin teli

waswar

waswar

Üye
Müzik çalar ne yeni yüklediğim şarkıları görüyor nede sildiğim şarkıları siliyor ne yapmalıyım ?

Joker.

Joker.

Üye
müzik çalar/seçenekler/kutüpahaneyi yenile/ de bekle

Joker.

Joker.

Üye
söylesene ozaman :D bende aynı sorun vardı o şelilde gözüktü bide şöyle yapmıştımda gözüktü hafıza kartını çıkar yenile yap sonra 5dk sonra filan hafıza kartını tak yenile yap olmassa at hard format tel hafıza kartını çıkarda yap . Sonra hafıza kartını tak ve yenıle yap olmasa aklıma bısi gelmıyo

waswar

waswar

Üye
oda olmadı ya cfwden mi acaba sorun orjinal fw yüklemeyi bilsem geri döndürcem ama bilmiyorumki onuda :D

Joker.

Joker.

Üye
cfw yimş yükledin ve hangisin.

waswar

waswar

Üye
Symbian^3 Lite yükledim

Joker.

Joker.

Üye
normal fw dönmek istiyosan Fw Atmak konusunu arat Krofosyenelin konusu cfw güzelmi bari

waswar

waswar

Üye
Bayagi hizli geldi bana tema efektleri fln guzel ama ingilizce

Üst Alt