Wave525 olan ark tuşlu tel için versionu var ondan altaki klavye uşlaıküçük olsuğundan rahat oynanıyo bizimki gibi büyük değil o tuşlaları samsun g gii küçük olsa rahat oynanır bi çöümü varmı samsung gibi küğük yapmanınBluetooth. Yok hem dokunmatikte nası oynayacan zor olur onun yerine polarbit oyna sensörlü zaten hackledin teli. 5800 i olan arkadaşın varsa açarsınız karşılıklı kapışırsiniz :d
Usta sensörler arızalı gibi geldi bana. Nolur nolmaz bir garantiye ver sen...
O kılıftan arıyorum bakmadığım yer kalmadı nerden buldunuz onu yav?![]()

Virtual keyboard var işini görür mu bilmemWave525 olan ark tuşlu tel için versionu var ondan altaki klavye uşlaıküçük olsuğundan rahat oynanıyo bizimki gibi büyük değil o tuşlaları samsun g gii küçük olsa rahat oynanır bi çöümü varmı samsung gibi küğük yapmanın
onda akıcı ilerliyo adam bende sensözlöeri hareket ettirince gbelli oluyo hareket neden olabilirVirtual keyboard var işini görür mu bilmem

öğle bişi gelmiyo işteMesajlara geliyor sonra sen onu mesajlardan açacaksın sonra müzik çalar açılıyor müzik çalardan çıkarken sana sürüyor nereye kaydedilsin diye sende seçiyorsun hafıza kartı falan artık hangisini istiyorsan
Tuhaf format çek belki bi ayar falan yapmışsındir diyecem de ayari da yok kiöğle bişi gelmiyo işte
Müzik çalara girince seçeneklerden kütüphaneyi yenile deo nasıl oluyo işte onu bilmiyom
C5-03 e miarkdaşalar symbian annayı yüklicem telefonumada .. türkçesi çıktı mı? yani bilenler varsa heklicem telefonu...
Teşekkürler o şarkılarda geldi oh yeahMüzik çalara girince seçeneklerden kütüphaneyi yenile de----------Eklendi @ 16:56:37 ---------- Yazıldı @ 16:55:41 ---------- C5-03 e mi
Teşekkürler o şarkılarda geldi oh yeah

C5-03 E ne arıa çıktıarkdaşalar symbian annayı yüklicem telefonumada .. türkçesi çıktı mı? yani bilenler varsa heklicem telefonu...
Youtube için http://m.vuclip.com/ dene. resimler için opera mini yükle resmin üstüne basınca resmi kaydet çıkarslm nokiac5-03 aldım memnunum tek sorunum internetten video veya foto indiremiyorumm tel de öyle bir özellik yokmu yada illa programmı gerekli sadece nokia nın adresinden indiriyo diğer adreslerden indirmiyor youtube gibi lütfen yardımcı olurmusunuzz bekliyorum teşekkürlerr şimdidenn...