hard format diyosan satarken söylemen gerekmez çünkü telefonun genetiyle oynamıyosun
Başta açılırken telekomfilan diyorsa fw atarak kurtulabilirsintelefonu telekom kampanyasından aldım. bu sorun nasıl düzelir bir bilgin var mı?
Şarkıları başka telefonda çalmayı dene orda çalırsa telefonuna yazılımı tekrar yükle yani telefonu ovi suit e bağla güncellemeler de eğergüncellwmolmassa yazılımı tekear yükle var ona tıkla sonra telw hiç dokunma 14Dk maksimumda oluyorarkadaşlar iyi günler müzik çalara girdiğimde dosya bozuk işlem iptal edildi diyor hafıza kartını biçimlendiriyorum ama tekrar yüklediğimde aynısı oluyor acaba şarkılarda virüsmu var yada başka ah sorun mu var yardım edin lütfen
c5 03 telefonum var fakat telefon arada bir kilitleniyor. tuşlar takılı kalıyor yada hiç basmıyor nedeni ne olabilir?
Hard format atın belki hafıza dolulduğundan takılır bide hafıza kartını biçimleyin öğle kullanın devaö ederse servise yolcu edin telibendede aynısı oluyor acaba garantiye göndersek halledebilirlermi yoksa tlf un ram veya işlemcisi düşük olduğu içinmi oluyor.
müzik çalar/seçenekler/kutüpahaneyi yenile/ de bekle
onu yapmama rağmen görmüyor ztn