Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
slm nokiac5-03 aldım memnunum tek sorunum internetten video veya foto indiremiyorumm tel de öyle bir özellik yokmu yada illa programmı gerekli sadece nokia nın adresinden indiriyo diğer adreslerden indirmiyor youtube gibi lütfen yardımcı olurmusunuzz bekliyorum teşekkürlerr şimdidenn...
www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/picobrothers-youtube-downloader-v2-2-2-beta-for-s60v5-5800-xm-signed-download-youtube-hd-videos-547139.html#post3880552

Joker.

Joker.

Üye
Bluetooth sorunum yinemi demeyin .Oyun Krulum dosyası atarken Korumalı dosya diyor.Gablin SONUNDAKİ HARFİ SİL (ORNEĞİN Sis ise s yi sil si olarak göndermek ) ginder diyodu. Aynısını yaparak gönderdim arkadaşa ama sonuna sildiğim harfi ekleyince arkadaşlta çalıştırmıyo . bir çok telde denedim atmayı ama olmadı bir program demiştiniz onla at diye onun ismini unuttum bana türkçesi ni bilabilirmisiniz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:rica:

mecuting

Üye
bende C5-03 var fakat sadece aldığım zamandan kalma 3 tane tema var. Bana ovi haricinde bir tema sitesi bulabilir misiniz? Efektleri falan olan?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bu site varya istd s60v5 temalar bolumune gir istedigin kadar var

sensizben

sensizben

Üye
mobile9.com zedge.net

thecaution

Üye
arkadaşlar c5-03 tuş kilidini nasıl iptal edebilirim.iptal edebilme şansım varmı orjinal tuş kilidini iptal etmek istiyorum

Joker.

Joker.

Üye
sertifikan varsa bir ev ekranı var tuş kilitine tıklayına direk açılıyo açma kapammüütuşuna basınca iphone gi tüş kilii çıkıyo hack lımı telin

wodo18

Üye
Bu teldeki shazam programı ne işey yarıyo hala anlamış degilim

watercity

watercity

Üye
Bu teldeki shazam programı ne işey yarıyo hala anlamış degilim
programı açıyorsun ortamdaki şarkıyı müzigi dinliyor internetten buluyor denedim bi şarkıda olmuştu

Arkadaşlar dün Just HackIt! yönetimi ile telefonumu hackledim. (RomPatcher+ v2.6, İnstallServer ve Open4All Patchleri de içinde geldi) Bunları da çalıştırdıktan sonra İletim Raporu Klasörü kayboldu. Nasıl geri getirebilirim iletim raporu klasörünü?

aynı sorun bendede var rompatcher ile hackledikten sonra iletim raporu klasörü kayboldu

pointbang

pointbang

Üye
c5-03 e 2 gb fazlası ağır gelir dediler banada 2 gb yetmiyo yardım

smh_yasar

Üye
mrb ıyı gunler arkadaslar bende nokıa c5 03 var bazen sarkıları acarken dosya bozuk uyarısını alıyorum hepte hafıza kartını bıcımlendırmem gerekıyor baska duzeltme yolu varmı acaba bunun yardım edermısınız lutfen

attractivegirl

Üye
hafıza kartı nereye takılıyo ya

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
waswar

waswar

Üye
Q klavyeyi iphone gibi bi program görmüştüm ama çalıştıramadım bunu yapabilen var mı ?

phoneixx

Üye
yaw telimi normal kullanıyorum Uygulamalar kapatılıyor dyo aa bde teli elime alyom hafıza kartını çıkartmadan önce hafıza kartı çıkartı seçin dyo allah için yardım edin :(

Joker.

Joker.

Üye
hard format atmayı dene veya yazılımı tekrar yükle sonra hafıza kartnı biçimle

pessimisive

Üye
herkese iyi akşamlar, nokia c5-03 kullanıcısıyım ve bir sorunum var. telefonu yeni aldım gayet hoş bir telefon ama bir türlü ısınamadım telefona. bir önceki telefonumu uzun süredir kullandığım için hala onu özlüyorum galiba :) telefon zaman zaman kendini hızlı bir şekilde resetliyor ve gerçekten sinir bozucu bir durum. biraz araştırdım çoğu kişi bu durumdan şikayetçi. güncelleştirme olaylarından pek anlamıyorum bu hard reset denilen olay çözüm olur mu acaba? telefonu ilerleyen zamanlarda satmaya kalksam bu sorunu belirtmeli miyim sizce? alıcıyı zor duruma sokmam istemem, tabii kendimide. bu sorunun bir çözümü varsa lütfen yardımcı olun. teşekkürler.

Üst Alt