Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bluetooth. Yok hem dokunmatikte nası oynayacan zor olur onun yerine polarbit oyna sensörlü zaten hackledin teli. 5800 i olan arkadaşın varsa açarsınız karşılıklı kapışırsiniz :d

Joker.

Joker.

Üye
Bluetooth. Yok hem dokunmatikte nası oynayacan zor olur onun yerine polarbit oyna sensörlü zaten hackledin teli. 5800 i olan arkadaşın varsa açarsınız karşılıklı kapışırsiniz :d
Wave525 olan ark tuşlu tel için versionu var ondan altaki klavye uşlaıküçük olsuğundan rahat oynanıyo bizimki gibi büyük değil o tuşlaları samsun g gii küçük olsa rahat oynanır bi çöümü varmı samsung gibi küğük yapmanın

elektron38

Üye
Usta sensörler arızalı gibi geldi bana. Nolur nolmaz bir garantiye ver sen...

O kılıftan arıyorum bakmadığım yer kalmadı nerden buldunuz onu yav?:yuru

ebaydan aldım kardeş :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Wave525 olan ark tuşlu tel için versionu var ondan altaki klavye uşlaıküçük olsuğundan rahat oynanıyo bizimki gibi büyük değil o tuşlaları samsun g gii küçük olsa rahat oynanır bi çöümü varmı samsung gibi küğük yapmanın
Virtual keyboard var işini görür mu bilmem

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar arkadaşımın attığın müzikler veya resimler mesajlarda kalıyo yanü müzik çalara kaydedilmiyo . Mesajların kayıt bölmü tel hafızası olsada aynı cihaz hafızası olsana acil yardım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mesajlara geliyor sonra sen onu mesajlardan açacaksın sonra müzik çalar açılıyor müzik çalardan çıkarken sana sürüyor nereye kaydedilsin diye sende seçiyorsun hafıza kartı falan artık hangisini istiyorsan

Joker.

Joker.

Üye
Mesajlara geliyor sonra sen onu mesajlardan açacaksın sonra müzik çalar açılıyor müzik çalardan çıkarken sana sürüyor nereye kaydedilsin diye sende seçiyorsun hafıza kartı falan artık hangisini istiyorsan
öğle bişi gelmiyo işte

Joker.

Joker.

Üye
ben teldeki hafıza kartını çıkardım yerine annemin telinden ınun hafıZa kartını çıkarıp taktım sonra müziklere gttim 1 şarkı gelmiş sonra onu çıkareım kendi hafıza karını taktım o 1 şarkı oraya gelmişti ancak diğer2 şarkı yok deliicem hafıza kartında attamcem me onu gibi klosörün iğinde blerohot .D yine yazamadım atılan şarkılar var ama müzik çalarda yokk sinir oldum hee

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kütüphaneyi yeniliyon mu

Joker.

Joker.

Üye
o nasıl oluyo işte onu bilmiyom

mavera18

Üye
arkdaşalar symbian annayı yüklicem telefonumada .. türkçesi çıktı mı? yani bilenler varsa heklicem telefonu...

Joker.

Joker.

Üye

buqra001

Üye
C5-03 İletim Raporu Sorunum var Tıpkı Mesaj Gibi Geliyor :( Hiç bir Ayarı Ellemeden Kendiliğinden Değişti Bir Anda Nasıl düzeltebilirim.

murat_0502

Üye
slm nokiac5-03 aldım memnunum tek sorunum internetten video veya foto indiremiyorumm tel de öyle bir özellik yokmu yada illa programmı gerekli sadece nokia nın adresinden indiriyo diğer adreslerden indirmiyor youtube gibi lütfen yardımcı olurmusunuzz bekliyorum teşekkürlerr şimdidenn...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
slm nokiac5-03 aldım memnunum tek sorunum internetten video veya foto indiremiyorumm tel de öyle bir özellik yokmu yada illa programmı gerekli sadece nokia nın adresinden indiriyo diğer adreslerden indirmiyor youtube gibi lütfen yardımcı olurmusunuzz bekliyorum teşekkürlerr şimdidenn...
Youtube için http://m.vuclip.com/ dene. resimler için opera mini yükle resmin üstüne basınca resmi kaydet çıkar

Üst Alt