Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

wodo18

Üye
Ya ben C5-03 dan uc browser programı ile internete giriyorum ama bu maxiceptekı indirme linkleriden indirdigim zaman 3,12kb lık iniyor ve tıkladıgımda telefonun kendi web programından maxicep e baglanıyor '/

smh_yasar

Üye
arkadaşlar benim sorunun telefonun dokunmatik algılamasında sanki bi sorun var bazı yerlerde çok iyi algılıyor ama bazende caza zorluyor çok memnunum hiç bi sorun yok ancak hafıza kartını yedekleyince şarkılar çalmıyor sizdede böyle bi sorun varmı küçük alfa tuş takımı yükleniyormu flaş filan çok dağınık yazdım ama okurken siz toplayın beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çok sağolun

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ya ben C5-03 dan uc browser programı ile internete giriyorum ama bu maxiceptekı indirme linkleriden indirdigim zaman 3,12kb lık iniyor ve tıkladıgımda telefonun kendi web programından maxicep e baglanıyor '/

Arada Oluyor Öyle Mini Kullan

ChasingTheSun

Üye
arkadaslar telefonuma hard format attım fakat sosyal paylaşım ağlarında yeller esiyor ben daha önceden telefonumu yedeklemiştim onu ykledim diğer leri geldi ama facebook yok.forumda tüm facebook for symbian uygulamalırını yükledim yüklü gözüküyor ama yok yok yokk.yardımmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
facebook sorununa %1000 çözüm konusuna bak

ChasingTheSun

Üye
sertifika hatası diyor

----------Eklendi @ 23:31:28 ---------- Yazıldı @ 23:18:35 ----------

arkadaşlar benim sorunun telefonun dokunmatik algılamasında sanki bi sorun var bazı yerlerde çok iyi algılıyor ama bazende caza zorluyor çok memnunum hiç bi sorun yok ancak hafıza kartını yedekleyince şarkılar çalmıyor sizdede böyle bi sorun varmı küçük alfa tuş takımı yükleniyormu flaş filan çok dağınık yazdım ama okurken siz toplayın beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çok sağolun
müzik sorunu yaşamadım fakat ovi mağaza dan opera miniyi indirince android klavye kullanabliyorsun sadec internette

major38

major38

Üye
Görüşme esnasında ahizeden bazen ses gelmiyor, Müzik çalar açıkkne biri aradıgında karşı tarafa müzik sesi gidiyor, bazen de karşı tarafı duymuyorum, bataryayı cıkarıp takınca düzeliyor, hard soft format attım fayda etmedi, temaları normal yaptım efektleri kapattım ama yinede aynı... ne yapmam lazım

mumin_y

Üye
youtubeden video indirirmi bilen varmı?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu siteyi kullanabilirsin

mumin_y

Üye
cok güzel ama turkiyenin populer aramaları yok bu sitede...
buradan arıdağım kelimeyi aynı anda pc de yazdıgımda farklı viedolar cıkıyo nuba bir cozum varmı bildiğin?By_GaBLiN

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi site daha vardı onu unuttum. Ama video değil mp3 olarak indirmek istersen bi site var onu veriyim

mumin_y

Üye
ver bakalım lazım olur belkı tesekkurler...

smh_yasar

Üye
arkadasım c5 03 e flas player yukleyebılıyormuyuz calısmalarını cok begendım by_gablın belkı benm bu sorunumada yanıt bulabılırsın dıe sana sormak ıstedım.ve dokunmatık bu tellerde cok hassas degıl heralde ekran kalıbrasyonu yaptım ama 5800 dakı gıbı hassas olmuyor kasayı tamamen degıstırmek ıstıyorum 80 lıra dedıler orjınal daha ucuzu varmıdır acaba

atalaylar2011

Üye
merhaba arkadaşlar c5-03 kullanıcısıyım.dokunmatikte kayma oldu 1 e basıyorum 2 çıkıyor 4 e basıyorum 5 çıkıyor.yardım edermisiniz bu konuda

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadasım c5 03 e flas player yukleyebılıyormuyuz calısmalarını cok begendım by_gablın belkı benm bu sorunumada yanıt bulabılırsın dıe sana sormak ıstedım.ve dokunmatık bu tellerde cok hassas degıl heralde ekran kalıbrasyonu yaptım ama 5800 dakı gıbı hassas olmuyor kasayı tamamen degıstırmek ıstıyorum 80 lıra dedıler orjınal daha ucuzu varmıdır acaba
:tşk: flash player yükleyemezsin nokia çıkartırsa yüklenir ama çıkarmaz. Ekran kalibrasyonunu tekrar yap ben yapmadım hala dokunmatiği iyi istersen format at bi belki bi çaresi olur kartını yedekle. Kasaya gelince hiç bi fikrim yok :(

elektron38

Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum nokia c5 03 modelinde ekran karışması. Bu sorun telefonda sadece dikey durumda oluşuyor. Yatay duruma getirdiğimde kesinlikle böyle birşey olmuyor. Telefondan çok memnunum fakat bu sorun beni deli ediyor mesaj yazamıyorum bazen. Herzamanda olmuyor bazende gayet güzel çalışıyor. Tüm yazılımlarını güncelledim. Hard formatta attım içindeki kendi yüklediğim proğramlarıda sildim ne yaptıysam bir türlü gitmedi. Software ubdate proğramından yeniden yazılım yükledi oda olmadı ne yapmam lazım acaba bileniniz varsa bir yardım edin. Garantiyede göndermek istemiyorum allah bilir nezaman verirler geri. Örnek resimlerinide veriyorum arkadaşlar bir inceleyin lütfen.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Nolmuş öyle telefona garantiye gönder sen başka türlü düzelmez donanımında sorun vardır

azrock

azrock

Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum nokia c5 03 modelinde ekran karışması. Bu sorun telefonda sadece dikey durumda oluşuyor. Yatay duruma getirdiğimde kesinlikle böyle birşey olmuyor. Telefondan çok memnunum fakat bu sorun beni deli ediyor mesaj yazamıyorum bazen. Herzamanda olmuyor bazende gayet güzel çalışıyor. Tüm yazılımlarını güncelledim. Hard formatta attım içindeki kendi yüklediğim proğramlarıda sildim ne yaptıysam bir türlü gitmedi. Software ubdate proğramından yeniden yazılım yükledi oda olmadı ne yapmam lazım acaba bileniniz varsa bir yardım edin. Garantiyede göndermek istemiyorum allah bilir nezaman verirler geri. Örnek resimlerinide veriyorum arkadaşlar bir inceleyin lütfen.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Usta sensörler arızalı gibi geldi bana. Nolur nolmaz bir garantiye ver sen...

O kılıftan arıyorum bakmadığım yer kalmadı nerden buldunuz onu yav?:yuru

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar c5-03 için counter strike varmı bn bulamadım ingilizce veta ürkçe olsun ve multiplayer baska ak ile bholote ile bağlanma ynş bholotedeken hani bişi göndeirkenaçıyoza o yazamadım tam .D

Üst Alt