Ya ben C5-03 dan uc browser programı ile internete giriyorum ama bu maxiceptekı indirme linkleriden indirdigim zaman 3,12kb lık iniyor ve tıkladıgımda telefonun kendi web programından maxicep e baglanıyor '/
müzik sorunu yaşamadım fakat ovi mağaza dan opera miniyi indirince android klavye kullanabliyorsun sadec internettearkadaşlar benim sorunun telefonun dokunmatik algılamasında sanki bi sorun var bazı yerlerde çok iyi algılıyor ama bazende caza zorluyor çok memnunum hiç bi sorun yok ancak hafıza kartını yedekleyince şarkılar çalmıyor sizdede böyle bi sorun varmı küçük alfa tuş takımı yükleniyormu flaş filan çok dağınık yazdım ama okurken siz toplayın beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim çok sağolun
http://youtube-mp3.orgver bakalım lazım olur belkı tesekkurler...
arkadasım c5 03 e flas player yukleyebılıyormuyuz calısmalarını cok begendım by_gablın belkı benm bu sorunumada yanıt bulabılırsın dıe sana sormak ıstedım.ve dokunmatık bu tellerde cok hassas degıl heralde ekran kalıbrasyonu yaptım ama 5800 dakı gıbı hassas olmuyor kasayı tamamen degıstırmek ıstıyorum 80 lıra dedıler orjınal daha ucuzu varmıdır acaba
flash player yükleyemezsin nokia çıkartırsa yüklenir ama çıkarmaz. Ekran kalibrasyonunu tekrar yap ben yapmadım hala dokunmatiği iyi istersen format at bi belki bi çaresi olur kartını yedekle. Kasaya gelince hiç bi fikrim yok 
Merhaba arkadaşlar benim sorunum nokia c5 03 modelinde ekran karışması. Bu sorun telefonda sadece dikey durumda oluşuyor. Yatay duruma getirdiğimde kesinlikle böyle birşey olmuyor. Telefondan çok memnunum fakat bu sorun beni deli ediyor mesaj yazamıyorum bazen. Herzamanda olmuyor bazende gayet güzel çalışıyor. Tüm yazılımlarını güncelledim. Hard formatta attım içindeki kendi yüklediğim proğramlarıda sildim ne yaptıysam bir türlü gitmedi. Software ubdate proğramından yeniden yazılım yükledi oda olmadı ne yapmam lazım acaba bileniniz varsa bir yardım edin. Garantiyede göndermek istemiyorum allah bilir nezaman verirler geri. Örnek resimlerinide veriyorum arkadaşlar bir inceleyin lütfen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız