Bolt Browseri nerden bulacağım söyler misn detaylı olarak![]()
hedeflerden kaldırmak mı.. çözüm.. ??? kaldırınca da tekrar şifre girmek gerekiyor..Hedeflerden Kaldır
wlan kapatıyorsun sonra kendisi tekrar bağlanıyor... şu telefonu ehlileştirecek başka yöntem yok mu.. wlan yüzünden soğudum telefondan.. teşekkürler yine de.Hedeflerde ilk sıradaysa 2.3 sıraya koy bidehedeflerden kaldırmak mı.. çözüm.. ??? kaldırınca da tekrar şifre girmek gerekiyor..wlan kapatıyorsun sonra kendisi tekrar bağlanıyor... şu telefonu ehlileştirecek başka yöntem yok mu.. wlan yüzünden soğudum telefondan.. teşekkürler yine de.
oZAMAN çOK FAZLA PARA GİDİYORHedeflerde ilk sıradaysa 2.3 sıraya koy bide
kENDİ AÇTIĞIN KONUYA SON ALORAK YENİ BİR ADET MESAJ YAZDIM ONU DENEmerhabalar.. nokia c5-03 kullanıyorum..kendiliğinden sürekli internete bağlanıyor.. wlan kapatmama rağmen daha önce giridğim bir ağı bulup otomatikgiriyor.. forumlardan araştırdım whats app ve nokia maili kaldırdım fakat sorun hala geçmedi.. bir fikri olan varmıdır_?
BİRAZ AKICI DİL anlamadım hat kaydı filanağailar ben telefonu dünakşam aldım hattıda teey dün sabah aldım dün akşam hattı taktım telefonu aldım ama hatkaydı hala yapılmadığı ele bekiyom yardım edin nolur![]()
Arkadaşım senin konuna mesaj attım bende fw atıcamm telefonum pcye bağlanmıyor yarın sana özelden mesaj atarımArkadaşlar yeni c5-03 aldım ve sizden yardım almak istedim. Problemim şu telefonumun yeni bir güncellemesi var fakat güncelle dediğimde güncelleme bulunamadı diyor telefonumu turkcell bayiinden aldım açılışta turkcell şarkısı falan çalıyor bazıları turkcell kodlu o yüzden güncelleme olmuyor diyor. bundan nasıl kurtulabilirim bende son güncellemeleri yüklemek istiyorum lütfen yardım edin
Arkadaşım bir kişi bu sorunu yine fw atarak çözmiştü pc ye geçince sana bir link yollicam o konuyo bakarsınnokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....![]()
Arkadaşım bir kişi bu sorunu yine fw atarak çözmiştü pc ye geçince sana bir link yollicam o konuyo bakarsınnokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....![]()
Buyur TıklaArkadaşlar yeni c5-03 aldım ve sizden yardım almak istedim.
Problemim şu telefonumun yeni bir güncellemesi var fakat güncelle dediğimde güncelleme bulunamadı diyor
telefonumu turkcell bayiinden aldım açılışta turkcell şarkısı falan çalıyor bazıları turkcell kodlu o yüzden güncelleme olmuyor diyor.
bundan nasıl kurtulabilirim bende son güncellemeleri yüklemek istiyorum lütfen yardım edin
Bu işini Görür Helarde Tıklanokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....![]()
nokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....![]()
) C6 portunu kullan.Ne değişicek veTÜrkçemi olucak ingilizcemiArkadaşın dediği gibi OFW'yi telefona at. 1 hafta daha bekle ve benim katkılarımla hazırlanan () C6 portunu kullan.Veya Nokia Shop'a git ve güncelleme sırasında elektirkler kesildi, sigorta attı falan de.
telefonum suan mesajlaeı hafıza kartına kaydediyor yani ben buraya kaydetmesini istiyorum ama arada sırada bu değişiyor yani istem dışı kendi telefon hafızasına kaydedıyor ben bunu nasıl engellicm yardım
Yok onları yapmadgm halde oluyor