Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hedeflerden Kaldır

estorak

estorak

Üye
​hangi birini soralım başlı başına bir sorun aslında :)

eneskara_97

eneskara_97

Üye
Bolt Browseri nerden bulacağım söyler misn detaylı olarak :vur

bluebull999

Üye
ahizeden ses gelmiyor karşı tarafın varmı bi çözümü

zerotaylan

Üye
Hedeflerden Kaldır
hedeflerden kaldırmak mı.. çözüm.. ??? kaldırınca da tekrar şifre girmek gerekiyor..:) wlan kapatıyorsun sonra kendisi tekrar bağlanıyor... şu telefonu ehlileştirecek başka yöntem yok mu.. wlan yüzünden soğudum telefondan.. teşekkürler yine de.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hedeflerden kaldırmak mı.. çözüm.. ??? kaldırınca da tekrar şifre girmek gerekiyor..:) wlan kapatıyorsun sonra kendisi tekrar bağlanıyor... şu telefonu ehlileştirecek başka yöntem yok mu.. wlan yüzünden soğudum telefondan.. teşekkürler yine de.
Hedeflerde ilk sıradaysa 2.3 sıraya koy bide

Joker.

Joker.

Üye
Hedeflerde ilk sıradaysa 2.3 sıraya koy bide
oZAMAN çOK FAZLA PARA GİDİYOR :D
merhabalar.. nokia c5-03 kullanıyorum..kendiliğinden sürekli internete bağlanıyor.. wlan kapatmama rağmen daha önce giridğim bir ağı bulup otomatikgiriyor.. forumlardan araştırdım whats app ve nokia maili kaldırdım fakat sorun hala geçmedi.. bir fikri olan varmıdır_?
kENDİ AÇTIĞIN KONUYA SON ALORAK YENİ BİR ADET MESAJ YAZDIM ONU DENE

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Veya Format At

ququ94

Üye
ağailar ben telefonu dünakşam aldım hattıda teey dün sabah aldım dün akşam hattı taktım telefonu aldım ama hatkaydı hala yapılmadığı ele bekiyom yardım edin nolur :(

Joker.

Joker.

Üye
Pc ye bağlan mıyor her şeyi denedim olmyor :C

eDİt: Sorun Çözüldü kendiliğinden hemde akılı telefonmuş mübarek

turntable_stars

turntable_stars

Üye
Arkadaşlar yeni c5-03 aldım ve sizden yardım almak istedim.
Problemim şu telefonumun yeni bir güncellemesi var fakat güncelle dediğimde güncelleme bulunamadı diyor
telefonumu turkcell bayiinden aldım açılışta turkcell şarkısı falan çalıyor bazıları turkcell kodlu o yüzden güncelleme olmuyor diyor.
bundan nasıl kurtulabilirim bende son güncellemeleri yüklemek istiyorum lütfen yardım edin

3333344444

Üye
nokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....:vur

Joker.

Joker.

Üye
ağailar ben telefonu dünakşam aldım hattıda teey dün sabah aldım dün akşam hattı taktım telefonu aldım ama hatkaydı hala yapılmadığı ele bekiyom yardım edin nolur :(
BİRAZ AKICI DİL anlamadım hat kaydı filan

----------Eklendi @ 02:47:25 ---------- Yazıldı @ 02:45:42 ----------

Arkadaşlar yeni c5-03 aldım ve sizden yardım almak istedim. Problemim şu telefonumun yeni bir güncellemesi var fakat güncelle dediğimde güncelleme bulunamadı diyor telefonumu turkcell bayiinden aldım açılışta turkcell şarkısı falan çalıyor bazıları turkcell kodlu o yüzden güncelleme olmuyor diyor. bundan nasıl kurtulabilirim bende son güncellemeleri yüklemek istiyorum lütfen yardım edin
Arkadaşım senin konuna mesaj attım bende fw atıcamm telefonum pcye bağlanmıyor yarın sana özelden mesaj atarım

----------Eklendi @ 02:49:04 ---------- Yazıldı @ 02:47:25 ----------

nokıa c5-03 telefonum güncelleme yaparken yarıda kaldı şimdi açılmıyor yardım ....:vur
Arkadaşım bir kişi bu sorunu yine fw atarak çözmiştü pc ye geçince sana bir link yollicam o konuyo bakarsın

----------Eklendi @ 02:49:43 ---------- Yazıldı @ 02:49:04 ----------

Arkadaşım bir kişi bu sorunu yine fw atarak çözmiştü pc ye geçince sana bir link yollicam o konuyo bakarsın

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar yeni c5-03 aldım ve sizden yardım almak istedim.
Problemim şu telefonumun yeni bir güncellemesi var fakat güncelle dediğimde güncelleme bulunamadı diyor
telefonumu turkcell bayiinden aldım açılışta turkcell şarkısı falan çalıyor bazıları turkcell kodlu o yüzden güncelleme olmuyor diyor.
bundan nasıl kurtulabilirim bende son güncellemeleri yüklemek istiyorum lütfen yardım edin

Buyur Tıkla

----------Eklendi @ 13:12:57 ---------- Yazıldı @ 13:11:57 ----------

Bu işini Görür Helarde Tıkla

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşın dediği gibi OFW'yi telefona at. 1 hafta daha bekle ve benim katkılarımla hazırlanan (:D) C6 portunu kullan.

Veya Nokia Shop'a git ve güncelleme sırasında elektirkler kesildi, sigorta attı falan de.

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşın dediği gibi OFW'yi telefona at. 1 hafta daha bekle ve benim katkılarımla hazırlanan (:D) C6 portunu kullan.Veya Nokia Shop'a git ve güncelleme sırasında elektirkler kesildi, sigorta attı falan de.
Ne değişicek veTÜrkçemi olucak ingilizcemi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
telefonum suan mesajlaeı hafıza kartına kaydediyor yani ben buraya kaydetmesini istiyorum ama arada sırada bu değişiyor yani istem dışı kendi telefon hafızasına kaydedıyor ben bunu nasıl engellicm yardım

Hafıza Kartını Çıkardığında Veya Telefonu Depolama Modunda Pcye Bağladığında Olur O

caglarrock

caglarrock

Üye
Konu süper emeği geçenlere teşekkürler

Üst Alt