hotlock
Üye
Merhaba telefondam birini aradığımda karşı tarafın sesi ve çalma sesi gelmiyor ancak hoperlor açılınca geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
telefonun dahili kulaklığını değiştirmen lazım.
Merhaba telefondam birini aradığımda karşı tarafın sesi ve çalma sesi gelmiyor ancak hoperlor açılınca geliyor bunu nasıl düzeltebilirim

sahibinden derken sahibinden.com muDaha once yazmıstım
(telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?)
Ram blow kurdum ama işe yaramadı.
sahibinden sitesine girip bakıyorum olmuyo. sizde telefonlarınızdan girip denermisiniz en azından hayırsever biri denesin
neden olmuyo anlaıyorum değiştiricem en sonunda
daha once yazmıstım
(telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?)
ram blow kurdum ama işe yaramadı.
Sahibinden sitesine girip bakıyorum olmuyo. Sizde telefonlarınızdan girip denermisiniz en azından hayırsever biri denesin
neden olmuyo anlaıyorum değiştiricem en sonunda
telefon hafızasını boşaltman lazım![]()
54 MB yer var tel. hafızasında (C5-03) gene de dolu diyor. RAM 128 MB yetmiyor anlıcağınız...Yanlış hatırlamıyorsam hesap seçeneklerinde falan yükleme yerini hafıza kartı seçebiliyordun bi bak olması lazımdı
Oviden güncellemeyi dene olmazsa Türkçe yazılım falan bi şey vardı forumda ona bakarsın
S60 içinmiş C5-03e uyarlanabilirse olur o da nasıl olacakoviden güncelleme yaptım ama değişen bir durum yok türkçe yazılım forumda linki verebilirmisin ilgin için teşekkürler
1. Yok 2. Hiç bilmiyorum1.ci sorum telefonu pcye bağladığımızda şarj etmesini engelleyebilirmiyiz ?2.ci sorum shaazam da taglanan parçayı paylaşa bastığımda sadece sms ile gönder , e-posta ile gönder mevcut yani ne facebook nede twitter da paylaş yok.
Titreşimleri kapat istersenmerhaba arkadaşlar bende sizler gibi c5-03 kullanıyorum bir sorunum var mesaj yazarken bazen dokunmatik çok zor çalışıyor yavaş yazabiliyorum mesajı, bazende mesaj yazarken birden titreşim kesiliyor bataryayı cıkarıp tekrar taktıgmda duzelıyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi?