Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hotlock

hotlock

Üye
Merhaba telefondam birini aradığımda karşı tarafın sesi ve çalma sesi gelmiyor ancak hoperlor açılınca geliyor bunu nasıl düzeltebilirim

telefonun dahili kulaklığını değiştirmen lazım.

mumin_y

Üye
Daha once yazmıstım
(telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?)
Ram blow kurdum ama işe yaramadı.
sahibinden sitesine girip bakıyorum olmuyo. sizde telefonlarınızdan girip denermisiniz en azından hayırsever biri denesin :)
neden olmuyo anlaıyorum değiştiricem en sonunda

ahmetc503

Daha once yazmıstım
(telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?)
Ram blow kurdum ama işe yaramadı.
sahibinden sitesine girip bakıyorum olmuyo. sizde telefonlarınızdan girip denermisiniz en azından hayırsever biri denesin :)
sahibinden derken sahibinden.com mu

hotlock

hotlock

Üye
daha once yazmıstım
ram blow kurdum ama işe yaramadı.
Sahibinden sitesine girip bakıyorum olmuyo. Sizde telefonlarınızdan girip denermisiniz en azından hayırsever biri denesin :)

telefon hafızasını boşaltman lazım ;)

azrock

azrock

Üye
telefon hafızasını boşaltman lazım ;)

Onunla pek alakası yok gibi.:oke: 54 MB yer var tel. hafızasında (C5-03) gene de dolu diyor. RAM 128 MB yetmiyor anlıcağınız...

Arkadaşlar kullandığım temayı hafıza kartına kurup mesaj yazarken telefon geriden geliyor. Ancak o temayı tel. hafızasına kurunca sorun düzeliyor. Ama adı üstünde tel. hafızası... Dolunca kafayı yiyor. Çözümü bilen var mı; yani hem temayı hafıza kartına kurup hem de mesajlarda geriden gelmemesini nasıl sağlayabilirm?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hangi tarayıcı kullanıyorsun opera mobile mi yoksa orjinal tarayıcı mi eğer bunlardan birini kullanıyorsan opera mini kur hata falan vermez veya uc browser de olur

mornieisil58

Üye
Kusura bakmayın o kadar çok şey varki okumaya pek vaktim yok çalıştıgım için. Benim sorunum ovi de gezerken hafıza dolu uyarısı almak 15 mb boş yerim var bu hatayı her defasında aldıkca c5'i yere vurasım geliyor :S

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam hesap seçeneklerinde falan yükleme yerini hafıza kartı seçebiliyordun bi bak olması lazımdı

mornieisil58

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam hesap seçeneklerinde falan yükleme yerini hafıza kartı seçebiliyordun bi bak olması lazımdı

Acıkcası bulamadım desem yeridir. Ayrıca telefon hafızasında o kadar çok şey yüklü ki silmeye korkuyorum açıkcası hata alacağım diye örn: chat,client platform,contacts group ds plugin, friendster,media ds plugin,mms ds plugin,nokia evolve, nokia messaging components, nokia ovi provisioner,nokia smart installer ADM,ovi store,ovi store client, ovi store launcher, service controllers, sms ds plugin, sqlite3 ve youtube... Bunları ben yüklemedim aldıgımda yüklenmişti. 45 mb yer kaplıyorlar ne işe yararlar pek bilgimde yok acıkcası...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ds pluginler ve service controller teli pcye bağladığında pc suite tarafından yüklüyor otomatik olarak. Oviler mağazanın formattan sonra mağaza tıkladığında yeni sürümü indiriyor ve kendisi kuruyor. Sqlite qt ile alakalı sanırım. Youtube uygulama değil eğer sen yüklemediysen tarayıcıyı açıp izliyorsun. Nokia evolve temaydı

mosfet44

Üye
Oviden güncellemeyi dene olmazsa Türkçe yazılım falan bi şey vardı forumda ona bakarsın

oviden güncelleme yaptım ama değişen bir durum yok türkçe yazılım forumda linki verebilirmisin ilgin için teşekkürler

oguzhan48

oguzhan48

Üye
1.ci sorum telefonu pcye bağladığımızda şarj etmesini engelleyebilirmiyiz ?
2.ci sorum shaazam da taglanan parçayı paylaşa bastığımda sadece sms ile gönder , e-posta ile gönder mevcut yani ne facebook nede twitter da paylaş yok.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
oviden güncelleme yaptım ama değişen bir durum yok türkçe yazılım forumda linki verebilirmisin ilgin için teşekkürler
S60 içinmiş C5-03e uyarlanabilirse olur o da nasıl olacak

----------Eklendi @ 18:21:14 ---------- Yazıldı @ 18:17:21 ----------

1.ci sorum telefonu pcye bağladığımızda şarj etmesini engelleyebilirmiyiz ?2.ci sorum shaazam da taglanan parçayı paylaşa bastığımda sadece sms ile gönder , e-posta ile gönder mevcut yani ne facebook nede twitter da paylaş yok.
1. Yok 2. Hiç bilmiyorum

azrock

azrock

Üye
Şu ev ekranındaki email widgetini kaldırdım ama "Wlan taraması kapalı" widgetini kaldıramadım. Ama bu X6 da falan yok. Onu nasıl kapatabilirim?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Onu bende bilmiyorum

azrock

azrock

Üye
Büyük ihtimal kapatılamıyor... :(

mornieisil58

Üye
wlan ile baglantı kurdugumda internette geziniyorum arasıra baglantıyı bastan yapmamı istiyor "Baglan" yazısı cıkıyor tekrar modemi bulup baglanıyor. Sürekli baglantı yapmaması normal mi ? yada yapılabiliniyormu ? (Youtube adresinde klip izlerken baglantı sabit kesilmiyor ovi de veya faceye girince kesip yeniden baglıyor"

negaTive*

negaTive*

Üye
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi c5-03 kullanıyorum bir sorunum var mesaj yazarken bazen dokunmatik çok zor çalışıyor yavaş yazabiliyorum mesajı, bazende mesaj yazarken birden titreşim kesiliyor bataryayı cıkarıp tekrar taktıgmda duzelıyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi c5-03 kullanıyorum bir sorunum var mesaj yazarken bazen dokunmatik çok zor çalışıyor yavaş yazabiliyorum mesajı, bazende mesaj yazarken birden titreşim kesiliyor bataryayı cıkarıp tekrar taktıgmda duzelıyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi?
Titreşimleri kapat istersen

oguzhan48

oguzhan48

Üye
evet c5-03 teki bu hafıza dolma olayı çok hızlı gerçekleşiyo. nokia messagingden mp3 göndermek istediğimde(8mb) cde 27 mb boş hafıza olmasına rağmen yetersiz hafıza c den dosyaları silin uyarısı veriyo bunun nedenini anlamadım ??

Üst Alt