Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??

Onlar telefon yazılımının içine dahil değildir demek ki.

Aynı şey benim 5320 XM de olmuştu formattan sonra N-Gage silinmişti :dry:

Twitter uygulaması var forumda resmi olarak benim bildiğim. Diğerleri hakkında fikrim yok. :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Facebookta var

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye

Onlar telefon yazılımının içine dahil değildir demek ki.

Aynı şey benim 5320 XM de olmuştu formattan sonra N-Gage silinmişti :dry:

Twitter uygulaması var forumda resmi olarak benim bildiğim. Diğerleri hakkında fikrim yok. :hmmm

Peki telefon yazilimini silip tekrar yükleyemezmiyim? Cünkü oviden tetkrar yükledim ama hersey aynı kaldı telefonda, yani bisey silinmedi. Yazılım yükledim neden silinmedi anlamadım. benim istedigim yeni temiz bi yazilim

akusta42

Üye
iyi günler arkadaşlar benim bi sorunum var 1aydır c5-03 kullanıyorum bu geçen bir ayda intrnete cepnet ile baglanıyodum cepnet paketi bitince ineternete kontörüm olmasına ragmen giremiyorum ayarların hepsi mevcup ama anlamadım neden girmiyor yardımcı olurmusunuz ???

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Cepnet Paketini İptal Et Dene

thtbjk

Üye
c5-03 üm sürekli internete giriyor bağlantıyı kesincede kendini yeniden başlatıyor bana bi yardımcı olabilirmisiniz

Encazz

Üye
nokia c5-03 SİSX dosyasını nasıl yükleyebilirim ve mission climate oyunumun görüntüsü bozuldu oyun açılıyor ama tüm şekiller bozuk YArdım xD
şimdiden tşk

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

Şu Görüntüye Biz Ne Zaman Ulaşıcaz

ahmetc503

aynen yaa şu görüntü çok hoşuma gidiyo

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
evet ya gercekten cok guzel biran once gelse

Joker.

Joker.

Üye
bi gelse o görüntü c5-03 çok güzel olurda nasıl ve kim yapıcak onu :S

mosfet44

Üye
iyi günler arkadaşlar ben c5-03 ü güncelledim macaristan geldiği ve distiribitör firma garantili olduğundan dili ingilizce' ye döndü. türkçe dil desteği artık yok nasıl türkçeye çevirebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Oviden güncellemeyi dene olmazsa Türkçe yazılım falan bi şey vardı forumda ona bakarsın

mumin_y

Üye
telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?

ahmetc503

opera kullanmayı dene gene öle diyosa çok zorunlu olmadığın sürece o sitelere girme haa bide ram blow yükle o yazı çıkarsa temizle yani bide öle dene

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
opera mini veya uc browser kullan

hotlock

hotlock

Üye
telefonda internete girip biraz gezdikten sonra (ozellıkle cok resimli sayfalara girince) hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diye uyarı veriyor nasıl duzelir bilen varmı?

telefon hafızasını boşaltmayı dene ;)

mustip

Üye
Merhaba telefondam birini aradığımda karşı tarafın sesi ve çalma sesi gelmiyor ancak hoperlor açılınca geliyor bunu nasıl düzeltebilirim

'Patron

'Patron

Üye
Merhaba telefondam birini aradığımda karşı tarafın sesi ve çalma sesi gelmiyor ancak hoperlor açılınca geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
hard format at yada tamıre yolla :D

Üst Alt