Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye

Aveanın Paketleri Var Ama Sınırsız Değil Kotayı Aşınca Para Yazıyor Bence Vodafone Geç Ne Güzel Sınırsız İnternet Mis Gibi :D

Valla bir internet için Vodafona mı gececem :naughty:
Bütün ark.larım avea zaten :D

----------Eklendi @ 15:26:01 ---------- Yazıldı @ 15:24:56 ----------

Evet var ama 100 mb oda 9 tl. bizde 8tlye sınırsız :aha:

Şimdi bişey dicektim 2 kelimelik ama......
Neyse demekle yetiniyorum rezillik yav.
Dur avea'nın müşteri hizmetlerine mesaj atacam ben bi uğraşayım şunlarla :D

'Patron

'Patron

Üye

Valla bir internet için Vodafona mı gececem :naughty:
Bütün ark.larım avea zaten :D

----------Eklendi @ 15:26:01 ---------- Yazıldı @ 15:24:56 ----------

Şimdi bişey dicektim 2 kelimelik ama......
Neyse demekle yetiniyorum rezillik yav.
Dur avea'nın müşteri hizmetlerine mesaj atacam ben bi uğraşayım şunlarla :D
Affetme Şampiyon ara hemen :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
'Patron

'Patron

Üye

Yok be ne arıcam 80 saat hatta bekletiyolar TL içer baya bu şimdi e-postayla patlatırım olayı. :D

Affeder miyim hiç :grrr:
Nekadar konusrsan knus 40kr değilmiydi yav bizde öle ahulan avea :D

PureFood

PureFood

Üye

Nekadar konusrsan knus 40kr değilmiydi yav bizde öle ahulan avea :D

Ya 500'ü arayınca içiyor hem de o kontör yükledikten 1 hafta içinde sadece.
Ayrıca aramanın dk.sı 50, msj tanes 42 kuruş diye biliyorum :D İşe bak ya çok pis dolandırıcı bu avea :nono:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
1. Eskiden Haritayı Uydu Görümüne aldığımda evler,her şey gözüküyordu Bu Güncelleme geldikten sonra Uydu Görünümüne aldığımda Hiç Bir şey gözükmüyor Neden acaba? 2.Telefonun İnternet Tarayıcısınla 0.facebooka Wap Gprs Bağlandığımda Paket Verisi Yok Lütfen Servis Ayarlarını kontrol Edin Diyor neden olabilir (Hattım Avea)

brslı16

Üye
benimde bi sorum var arkdaşlar şimdi hattım önceden vodafondu sonra hattımı değiştirip yine bi vodafone hat aldım önceki hattımdayken rahatlıkla mms gönderebiliyodum ancak hattımı değiştirdikten sonra ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum vodafonun sitesinden tln mms ayarlarını gönderdim tlfna gelen msj kaydettim ama düzelmedi sonra telefondaki set wizardtan ayarları yaptım yine düzelmedi :( .. acaba sorun telefonda mı hatta mı ? yada tlfona kurduğum herhangi bi program mms gelmesini engelliyo olabilir mi ? şimdiden cvplayan arkadaşlara teşekkürler

oguzhan48

oguzhan48

Üye
avea da 9 tlye 1gb internet veriyo ;)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benimde bi sorum var arkdaşlar şimdi hattım önceden vodafondu sonra hattımı değiştirip yine bi vodafone hat aldım önceki hattımdayken rahatlıkla mms gönderebiliyodum ancak hattımı değiştirdikten sonra ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum vodafonun sitesinden tln mms ayarlarını gönderdim tlfna gelen msj kaydettim ama düzelmedi sonra telefondaki set wizardtan ayarları yaptım yine düzelmedi :( .. acaba sorun telefonda mı hatta mı ? yada tlfona kurduğum herhangi bi program mms gelmesini engelliyo olabilir mi ? şimdiden cvplayan arkadaşlara teşekkürler

Telefondan mms ayarlarına bak belki kapatmışsındır

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
. Eskiden Haritayı Uydu Görümüne aldığımda evler,her şey gözüküyordu Bu Güncelleme geldikten sonra Uydu Görünümüne aldığımda Hiç Bir şey gözükmüyor Neden acaba? 2.Telefonun İnternet Tarayıcısınla 0.facebooka Wap Gprs Bağlandığımda Paket Verisi Yok Lütfen Servis Ayarlarını kontrol Edin Diyor neden olabilir (Hattım Avea)

sky27

Üye
Telefon hafıza kartı takılıyken açılmıyor nokia yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor.İki aydır bugün böyle bişey ilk defa oldu.Kart yanında verdikleri 2 GB lık micro sd kart ne yapmam lazım...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefon hafıza kartı takılıyken açılmıyor nokia yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor.İki aydır bugün böyle bişey ilk defa oldu.Kart yanında verdikleri 2 GB lık micro sd kart ne yapmam lazım...

Hafıza Kartını Çıkart Sonra Aç Sonra Hafıza Kartını Tak Ve Tekrar Dene Yine Hafıza Kartı Varken Açılmıyorsa Kartı Çıkarıp Biçimlendir Pc De :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
. Eskiden Haritayı Uydu Görümüne aldığımda evler,her şey gözüküyordu Bu Güncelleme geldikten sonra Uydu Görünümüne aldığımda Hiç Bir şey gözükmüyor Neden acaba? 2.Telefonun İnternet Tarayıcısınla 0.facebooka Wap Gprs Bağlandığımda Paket Verisi Yok Lütfen Servis Ayarlarını kontrol Edin Diyor neden olabilir (Hattım Avea)
Cevap Bekliyom

owner26

owner26

Üye
'İsmet' Aveanın 19 Liralık paketi var
1000sms
1000mb internet
1000 dakika avea içi konuşma belki bu işini görür

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
'İsmet' Aveanın 19 Liralık paketi var
1000sms
1000mb internet
1000 dakika avea içi konuşma belki bu işini görür

Ee Vodafone 8 TL'ye sınırsız net veriyor ama.
Bende sms paketi de var her ay kullanıyorum.
Bu Avea harbiden kazık :off:

owner26

owner26

Üye
ona diyebileceğim birşey yok.Sende haklısın ama yapacak birşey yok :bilmm

'Patron

'Patron

Üye
Vodafone net :D (h)

ahmetc503

ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum :)
müziğin üstüne basılı tut:oke: seçenekler çıkacaktır

----------Eklendi @ 13:29:50 ---------- Yazıldı @ 13:25:36 ----------

eski telefonumla arabanın blutoothuna bağlanıp bir müziği açıp seçenekler blotuuthle çal diodum telefondaki müziği arabadan çalıyodu ama c503 te bunun nasıl yapılacağinı bulamadım yardım edermisiniz

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Üst Alt