benim sorunun telefonumda QT bileşenleri yok ve çoğu oyun açılmıyor lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürlerbenim sorunun telefonumda QT bileşenleri yok ve çoğu oyun açılmıyor lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
benim sorunum fmobi uygulaması olacak. Verilen qt bileşenlerini yükledim fmobiyi de sonra yükledim uygulamayı açtıgımda facebook sayfası acılıyor ardından 2 sn sonra kapanıyor bunun nedenı nedır ?
benim sorunum fmobi uygulaması olacak. Verilen qt bileşenlerini yükledim fmobiyi de sonra yükledim uygulamayı açtıgımda facebook sayfası acılıyor ardından 2 sn sonra kapanıyor bunun nedenı nedır ?
Acaba yüklediğin uygulamada mı sorun var, Bende kullandım o uygulamayı ama öyle bir sorun yoktu
benim kullandığım uygulamayı dene birde, zip dosyasının içinde ki flipfont uygulamsını yükle, sonra da zipin içindeki diğer klasörden istediğin fontları yüklersin..
yükleme ayarlarını kontrol et.. yazılım yükleme 'Tümü', çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olacak.. hala hata vermeye devam ederse bilgileri yedekleyip bir soft format at muhtemelen düzelir..
dostum sitede var
Sen rom patcher kursanda hacklemeden bi halta yaramaz
Yüklersin ldd hatası verir.
Hackle en iyisi...
Hiç bir riski veya zararı yok
Ben kullanıyorum...