Emrgncy
Üye
c5-03 kullanmadım ama arama esnasında tuşları kilitlemesi normal değil, otomatik tuş kilidi zamanıyla alakalı olabilir mi?Garantisi bitti.Hataları normal sanıyordum.Her telefonda var sanmıştım.Ondan servise götürmemiştim.Orjinal yazılımda diğerlerinde bu hatayı vermiyor mu?
c5-03 kullanmadım ama arama esnasında tuşları kilitlemesi normal değil, otomatik tuş kilidi zamanıyla alakalı olabilir mi?
yine de c5-03 kullanan birisine sormanda fayda var..
modifikasyon bölümüne konu aç, yardımcı olan mutlaka çıkar...CFW atmayı düşünüyorum .Sorunsuz bir tavsiyen olabilir mi?
hocam o her telefonda var arama esnasında kilitlenmesi normal bir durum.c5-03 kullanmadım ama arama esnasında tuşları kilitlemesi normal değil, otomatik tuş kilidi zamanıyla alakalı olabilir mi?
yine de c5-03 kullanan birisine sormanda fayda var..
Ben N97 mini kullanıyorum, o da s60v5 ama bende killlitlenmiyorhocam o her telefonda var arama esnasında kilitlenmesi normal bir durum.
Farklı bir operatörün sim kartı ile dene, aynı hatayı veriyorsa söylediğbn gibi cfw den olabilir, ofw yüklemeni öneririm..Selam Ben Nokia C5-03 kullanıyorum hatım turkcell Telefonu ayarlardan baglantı yı cıft mod yapınca ınternete gırmıyor ama umts yapınca 3.5 g le gırıyor bızım orda 3.5g cekmıyor onun ıcın cıft mod la gırmesını ıstyrm ama cfwden mı olabılır cfw attım once ole degıldı gırıyordu ama cfw degıstrdım baska cfw attım gırmıyor var mı yardımcı olabılecek bırı format attım olmadı
Olsa dükkan seninTamam kardeşim deneyim bana güzel bir cfw önersen v23.00
bende bunu
Nokia Suite ile yapmaya karar verdim.
başarılı bir şekilde VSürümünü
buldu ve indirdim. Lakin yüklemeye
gelince belli bir noktaya kadar geliyor
ve tık diye biligsayar kapanıyor ve
başlıktada bellirtiğim Kernel Security
Check Failure hatasını veriyor.
whatsapp sürekli internet bağlantısı ister, onu engellemek için linkteki uygulamayı indirip bağlantıyı istediğin zaman açıp kapayabilirisin..whatsapp yükledim daha sonra açınca kendi otomatik avea internetine bağlanıyor acil yardım
Eyvallah..teşekkürler
acaba c5-03 için android tablet, telefon olsun wifi hotspot programı varmı. joıku sadece nokia tel. işe yarıyor diğer tel. tablette işe yaracak varmı?
Maalesef...acaba c5-03 için android tablet, telefon olsun wifi hotspot programı varmı. joıku sadece nokia tel. işe yarıyor diğer tel. tablette işe yaracak varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?