Özkan Ç.
Üye
benim sorunum telefondan interntten video izledigimde vede opera mobile programını actıgımda hem programlar kapanıyor hemde hafıza dolu diyor galiba ramden kaynaklanıyor bu nokia nın kendi tarayıcısının ön bellegini hafıza kartına aktarmk için bi yol warmı cfw atmayla oluyormuş ama nasıl atılabilecegini bilmiyorum yardım
ben c5-06 kullanıyorum tarayıcı olarakta opera mobile. Bişey indirmeye çalıştığımda(dosya boyutu büyükse) "indirme hatası diyip" indirmiyor. Bu sorun düzeltilebilirmi düzeltilemezse hangi tarayıcıyı önerirsiniz
Bu Mesaj Mobil Sürümden GönderildiFarklı sitelerden indirme yaptın mı?
Ayrıca wifi ile mi indiriyorsun yoksa paket internet mi kullanıyorsun? internet hızın düşükse ondan da olabilir...
kaç farklı siteden denedim alakası yok wi fi ilede telefonlada aynı hatayı veriyor. Nokia nın orjinal tarayıcında bi sorun olmuyor ama kullanışlı olmadığı için kullanamıyorum orjinalini. Bildiyiniz başka tarayıcı varmı acaba verebileceyiniz???
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Şu yolu izlebnm telefomum\ekranl yanl's algılıo ne yapmalıy\m
Kardeş onlar çift yumurta ikizi kazıklanmadın.
Rehberden çıkış yapmadıktan sonra en son aradığın kişi görünür...Merhaba foruma yeni katıldım c5-03 telefon rehberinden arama yaptıktan sonra en son arama listesinde kalıyor. kimi aradıysam o gözüküyor. Aramadan sonra tekrar rehbere girdiğimde direk rehberi görebiliyormuyuz? internete bağlandığımda sürekli hafıza dolu gibi mesajlar çıkıyor. ne yaptıysam düzeltemedim. son olarak bu işlem kaydını iptal etme veya işlem kaydındaki numaraları tek tek silme gibi bir program veya yol varmıdır. Foruma baktım ama bulamadım. belki ben görmemiş olabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
Rehberden çıkış yapmadıktan sonra en son aradığın kişi görünür...
hafıza dolu uyarısı ram kaynaklıdır, o sebepten nette dolaşırken opera mini kullan. Ram'ı rahatlatmak için Ramblow uygulamasıda kullanabilirsin, o da forumda var..
Daha stabil kullanabilmek için cfw yüklemelisin ama anlamıyorsan hiç bulaşma derim..
Arama kaydını silen bir program konusunda bilgim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?