benim sizlere bir sorum olcak telefonu yazılım güncellemesi yaptım vede yeni olarak symbian bellenin browseri gelmiş ancak geçmişi silme özelliği ilginç ! toplu halde silemiyorsunuz tek tek elle silmek zorunda kaldım sizlerde nasıl bunun bir çözümü varmıdır
bir sorum daha olcak nette gezerken tel. hafızası dolu uyarsı alıyorum bazen can sıkıcı oluyor :S tel hafızma baktım 19. mb gösteriyor ben eklentileri kurarken hafıza kartını kullandım tel hafızamı şişiren nedir ve tel hafısnın nasıl boşaltabilirm şimdiden teşşekürler
bir sorum daha olcak nette gezerken tel. hafızası dolu uyarsı alıyorum bazen can sıkıcı oluyor :S tel hafızma baktım 19. mb gösteriyor ben eklentileri kurarken hafıza kartını kullandım tel hafızamı şişiren nedir ve tel hafısnın nasıl boşaltabilirm şimdiden teşşekürler
Ben daha önce telefon yedeğini almıştım ve o yedeği tele tekrar yükledim fakat bu sefer uygulamalarda anahtar simgesi çıktı 5 6 tema var onlar açılmıyo sadece sorun bu çözümü varmı bunun şimdiden teşekkürler
Bu imkansız ben bu yüzden sattım,tasarımını cok sevmiştim güzeldi özeldi ama bu şifre olayini kırmak imkansız şu durumda.ROM deyişmesi lazimki buda entegreli.Entegreli olmasa bile nerden bulunacak ROM.C6 port işi c5 e gelir ama (oda belki) telefon hurdaya dönünce belki bir mucit portlar..
Fazla söze gerek yok 5800xm takas yapan varsa temizse takas et yada elden cıkar üstad bu telefon adam olmaz.Oyuna geldik oyuna hemde ne oyun...
whatsapp yükledim numaramı girdim ismi girdim ekran geldi sol üstte bağlanıyor yazıyor ama bağlanmıyor daha önce bir kere yüklemiştim şimdi yeniden yükledim sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ne bellesi kardeş sen güncelleme geldiğine dua et belle sadece Symbian^3 sürümüne mahsustut eğer belee gelirse netten googlee girsimiğiz an Hafıza Dolu uyarusı alırız