By_GaBLiN
Üye
teşekkürler..
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Bende C5-03 var ve Vodafone Cep net paketi var .
Önceden Pc'ye USB ile bağlıyor ovi suiteden bağlanıyordum Sonra Pc virüs girdi Problemlerden Ötürü girmez oldu Pc'ye Format attım Nokia suite yükledim Telefonu takıyorum tanıdı ama USB modem sihirbazında problem oluştu diye hata veriyor ondan ötürü Bağlanamıyorum Yardım Edermisiniz ? Bahsettigim Teli pc ye Bağlayarak nete girmek .
Merhaba.
Benim sorunum çok garip. Kabloyla bağlayınca şebeke gidiyor güncellemelerde tamam. sorun neden olabilir ki?
Pc suite kurdum modem sürücüsü ordada hata verdi anlamadığım sürücü yüklenirken hataverdi yazması sihirbazı yüklüyememesi
Pc suiteden Bağlan diyorum Doğal olarak modem yok yazıyor.
Işletim sistemi derken kardeşim XP'de işletim sistemi nasıl öğrenip söylerim ?
Evet oluyor yazılımlar yüklenirken bekleyin diyor usb modem sihirbazı yüklenemedi diyor. ovi suite seçmez isem hiç görmüyor sadece Flash bellek gibi gözüküyor . neden modem sihirbazı yüklüy'e miyor telefondan bissey mi sildim acaba ?
arkadaşlar size iki soru soracağım
1-telefonun kulaklığı bozuldu garantiye vereceğim ama kulaklık garanti kapsamına girermi ?
2-telefona bir kaç uygulama attım telefon garantiden geçermi yoksa kaldırmamı gerek ?
Bunlardan Bi Sorun Çıkmaz. Benim Dediğim Hack İle Cfw Başka Program Falan Değil Onlar Direk Nokianın Dosyalarıyla Falan Oynuyon Kısaca Böyle Anlatıyım Garantiyi Devre Dışı Bırakıyoryüklediğim uygulamalar bunlar cwf veya hack'li olup olmadığını nasıl anlıyacazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler
beyler bişey soracaktım ben bu telefonun yan çevirdiğimde dönüp dönmediğine daha emin olamadım yani sensör çalışıyor mu çalışmıyormu emin olamadım menüde filan yan dönüyormu ekran yada mesajlarda klavye için yan dönüyormu ekran bendeki cihazda dönmüyorda yardımcı olurmusunuz sensörde açık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?