Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Bundan mı bahsediyorsun? Bu kendiliğinden olduysa garantiye gönderebilirsin, fakat bunun olmasındaki etkenler; kasanın yere hızlı bir şekilde çarpması, hızlı sıcaklık değişimleri, arka kapağın uygun açılmayışı veya alt kısımdaki tuşlara taş gibi bir yüzeyde sert basılması olabilir.

bu soruma cevap alamadım yoksa en azından yok deyin bu arada bende c5-03 kulllanıcısıyım bendede herhangi bir çatlak oluşmadı

gnome

Üye
Nokia C5-03 kullanıyorum. Telefonumu yere düşürdüm kapağı çook kötü durumda altı çatladı ve heryeri çizildi yeni kapak internette bulamadım aslında beyaz kapak istiyorum ama artık siyahada razıyım gibi ebay da flanda bulamadım bu telefonun aksesuarı yokmu?

dj_citax

Üye
yorumlar için teşekkürler.paki kardes ben wlan ile modemden nete bağlanmak istiyorum geçesiz sunucu ismi diyo.ne yapmalıyım ?

'Patron

Üye
bu soruma cevap alamadım yoksa en azından yok deyin bu arada bende c5-03 kulllanıcısıyım bendede herhangi bir çatlak oluşmadı
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...gage-oyunlarini-oynama-denemistir-334626.html
şu konuyu incele kardeş.

sahibinden yada gitti gidiyorda gormustum sanırım. yada garantiyr gonder telefonunu.

yorumlar için teşekkürler.paki kardes ben wlan ile modemden nete bağlanmak istiyorum geçesiz sunucu ismi diyo.ne yapmalıyım ?
ayarlarını yap kardeş ayarları yanlış olablır.

ben yokken kız arkadaşım c5-03 'ü vibratör olarak kullansa bi sorun olur mu?

ban mı :S
her türlü sorununuzu yazıyor ama başlıkta.

arkadaş fazla uçmuş ya bu nasıl bir TELEFON sorunudur

arkadaşlar çok ama çok özür dilerim ben ciddi anlamda yazmıştım her türlü sorununuzu yazdığı için... yanlış anlaşıldım çok özür dilerim, mesajımı da silemedim modlar silsin lütfen.

'Patron

Üye
çok güldüm panpa ya

brslı16

Üye
ya beyler benim bu navigasyonda bi problem var. vodafone cep net paketine üyeyim naviyide hep çevrim içi kullanıyorum ancak şöyle bişey var navi çok yavaşladı sanki ilk kullandığımda böyle değildi ayrlada baktım çevrim içi olarak gösteriyo bu yavaşlama neden olabilir? ve bişey daha benim iş yerim bursanın biraz dışında kalıyo orda naviyi açtığımda benim konum olarak beni bursa altıparmakta gösteriyo ama bulduğum yerle altıparmak arasında en az 30 km var bu neden olabilir? gerci evim merkezde evde açıncada bazen doğru gösteriyo bazen ise bursa yıldırımda biyeri gösteriyo bu neden olabilir ben bi türlü çözemedim ya yardımlarınız için şimdiden teşekkürler