Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

yaa ben guvenlık kodu yerını bı turlu bulamadım
eskı telefonumda vardı mesela guvenlık kodum kımse karıstramıyodu kodu blmeden
bunda bulamadım tus kılıdı var yanlızca suan

Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Telefon ve Sim Kart - Tel. Oto. Kilitlenme Süresi Burdan

Tepkiler: Tuba.Erva

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bana kasmadan en hızlı bir şekilde görselliğide olsun öyle bi tema bulabilirmisiniz?

bencde vazgecme yaa.bkc tane maxıdn indrıp attm ben.virus taramasıda yaptgm halde uyarı verdı .sldm hepsni.d

Tepkiler: Silinen Üye 166392
arkadas reset attım c5 03 e Quickoffice gitti.picselsmart diyolar.ama program *****.zip li dosyaları açmıyor.Quickoffice yi nasıl geri getirebilirim? Yardım edebilirmisiniz

parmaklarınıza sağlık.tesekkürler ama sertifikalı yokmu.sertifika istiyo telefon hacksız

xplore programın içindeki bilesenleri açıyor. yüklemiyor galiba.:?

kardeş july player demişsin bir türlü bulup yükleyemedim ya günvelleştşrme ya da sertifika hatası veriyor yardımcı olur musunuz

HtszCooL

Üye
Tema Nasıl yüklenir c5-03 e Ben Pc Ye İndirdim attım Telefonun Hafıza Kartına Ama Hiç Bişey Gelmedi telefonda

bthn_997

Üye
Tema Nasıl yüklenir c5-03 e Ben Pc Ye İndirdim attım Telefonun Hafıza Kartına Ama Hiç Bişey Gelmedi telefonda

temayı nereye attıysan dosya yöneticisiyle temanın olduğu yere git ve o dosyayı aç yükleme başlayacaktır.

Tepkiler: HtszCooL