By_GaBLiN
Üye
Turkcell Wap yerine varsa Turkcell İnternet'i seç.
----------Eklendi @ 13:16:58 ---------- Yazıldı @ 13:15:53 ----------
Neyle kaldırıcam bir söylesen?
HelloOX 2 olsa kaldırırdın ama Just Hack It ile yapmışsın. Attığın tüm dosyaları RomPatcher open4all açıkken sil. Sonra patchleri kapat ve teli yeniden başlat. Bekle biraz rompatcheri kaldır sonra da justhackit'i kaldırTam bilmiyorum ama böyle birşeydir herhalde.
Ben telefonu hacklemekten vazgeçtim. Symbian Türkiye'nin bir yazısını okudum. Ben telefonda yazılım problemi var sanıyordum. Hackledikten sonra müzik açalar kilitlenmeye başlamıştı çünkü. Sonra anladımki hackdenmiş. Hacki kaldırmakla iyi ediyorsun
yaa arkadaslar ben beyazını alcam dıye cıktm yola
netten almadan önce burdan bakaym dedım yaşadgm yerden yani
hep siyah var yada siyah altı yeşil falan
beyaz hc görmedk ddı kıme sorsam orjınal deıldır dedı
ama ben nette gördum
orjınal deıldr o tanıtm amaclı dyolar
kafayı yycem ya taktm beyaza
bı bılgılendrırmısınz
varmı yokmu orjınal olsa ne yazar olmasa ne gbı sorun ortaya cıkar
Oha.Bende kimle münakaşa yapıyosam arkadaş.Adam gibi tartışabilecek enazından liseye geçmiş birini bulayım dur.Türkçe azap çekiyor..Herkesin abisi edebiyat öğretmeni olsaydı Türkiye böyle çok bilenlerle dolu olurdu. Bana Türkçe dersi vereceğine git anaokulundan başla tekrar.
Biten cümleler boşlukla başlar. Git kitap oku biraz. Cümleler de 've' ile başlayabilir dil ve anlatımın zayıfmış belli...
bunu alacagm sanırım beyazı Türkiyede yokmus evet
pembesının resmını atablrmısınz rica etsem
bıde modem olarak kullanılmyor dye duydum dogrumudur acaba
----------Eklendi @ 00:34:59 ---------- Yazıldı @ 00:28:29 ----------
ama beyazını ıstyrm ben nokia fena ayp ettı .((
Aynı Yazıyı Bende Okudum Ama Daha Müzik Çalarda Falan Bi Sorun Görmedim. Görürsem Hemen Kaldırırım Ben Bi Şey Deneyeceğim Onun İçin Hacki Kaldırmak İstedim. Bi Deneyim Bakalım Hacki Kaldırmayı Yapabilecekmiyim Format Atsamda Gitmez Değil Mi ???
Oha.Bende kimle münakaşa yapıyosam arkadaş.Adam gibi tartışabilecek enazından liseye geçmiş birini bulayım dur.Türkçe azap çekiyor..
Abi-edebiyat öğretmenliği konusunda da akıllı ol.Akıllı konuş.
Pardon çok şey istedim.
Tamam tamam kingsin. Neyse bak işine sen.
Tartışmaya gerek yok. Ne konuşacağımı da biliyorum merak etme.
arkadaşlar nokia battery monitor programını onlarca defa yüklememe rağmen yüklü uygulamalarda gözükmüyo,nasıl çalıştırabilirim bu programı?
Aio patch ile en sondaki delete fota yazanı seç sonra kur eğer uygulama yüklü değilse daha bi sürü seçenek var tarayıcının önbelleğıni hafıza kartına yönlendirme gibi burdan da yer kazanırsınBende sana bi şey soracağım ben telefonu hackledimya hacki nasıl kaldırabilirim ???
Üstünde çalışan var merak etme.Yakında çıkarır...
----------Eklendi @ 14:13:14 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ----------
Ha onu biliyorum. FOTA'yı değil de önbelleğini siliyor
Benim yüklediğimde fota çalışmıyordu
Pembesinde değişiklik yok gibi:
----------Eklendi @ 08:47:16 ---------- Yazıldı @ 08:45:56 ----------
Hard Formatla gider
Nokia C5-03 ile ilgili tüm sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz. Çöüzümünüz sorunun çözümünü bilen üyeler tarafından yazılacaktır.
Yazarken nelere dikkat ediyoruz?
Burası ne S60v5 ne de 5800 gibi telefonlar içindir. Yalnızca C5-03 için ayrılmış bir konudur.
Burada 1 soruya yalnızca sorunun cevapları yazılabilir. Sohbet yazmayın.
Sorunun çözümünü yazarken, karışıklık olmaması için sorunu alıntı yaparak çözümleyin.
Örneğin;
Soru soru soru.
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?