Nokia C5-03 Fun Clup !!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
bende ise kurulmuyo korumalı dosya diyor :C

byotic

Üye
bende dün 600 yapdım bugün kaldırdım 750 yapdım birşey olmadı ben bunu telefonun kendi hafızası C ye kuruyorum doğru yapıyorum değil mi hafıza kartına yüklemiycem C ye yükleyecem

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet c ye kuracaksın

Joker.

Joker.

Üye
c yemi aa ben e kuruyom o yüzdenmi kotumalı dosya diyo acep

byotic

Üye
Arkadaşlar ben birşeyden çok şikayetciyim bu 5800 olsun başka telefonlar olsun birçok program çıkarıyorlar sensör ile mesaj okumalar bilgisayara bağlanıp araba sürmeler Daha bir sürü bir sürü programalar ama c5-03 için hiçbirşey yapılmıyor acaba neden sizce bizim telefonumuz o kadar mı kötü yoksa ASİL telefon ondan mı :naughty:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
O pcye bağlayıp araba sürmeyi sende yapabilirsin telefon s60v5 sonuçta ben yaptım bi kere çalıştı sonra olmadı. 5800 da çalışan bi çok şeyi yükleyebilirsın

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hafıza kartındaki private, sys gibi klasörleri silersen kurduğun uygulamalar çalışmaz. Sen ilk hafıza kartını biçimlendir sonra telefonu formatla daha iyi olur

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar samsung wavw 525 sahte arama var bir tuşu ayarlıyosun karşında o seçtiin bir kişi çıkıyo ismini ve numaeasını istediğin gini kaydetiyosun sadece o seni ara gibi gözüküyo açınca ses filan gelmiyo bu nasıl yapılor c5-03 te

Joker.

Joker.

Üye
Arkdaşlar teli hackledim overlocku çalıştırdım650 mhz çalışıyo nerden bakarın 650 çalıştığını

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar samsung wavw 525 sahte arama var bir tuşu ayarlıyosun karşında o seçtiin bir kişi çıkıyo ismini ve numaeasını istediğin gini kaydetiyosun sadece o seni ara gibi gözüküyo açınca ses filan gelmiyo bu nasıl yapılor c5-03 te
bu nasıl yapılı

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

aykutgs54

aykutgs54

Üye
Arkadaslar her telefonu kapatmak istedigimde paket veri baglantısı "turkcell internet" bitirilsin mi diyor neden olabilir?

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hep internete bağlı demekki.

aykutgs54

aykutgs54

Üye
Nerden bakabılırım ne acık diye teli kapatıyorum acıyorum yine kapatırken aynı soruyu soruyor çünki..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ayarlardan bağlantı yöneticisine gir

aykutgs54

aykutgs54

Üye
evt girdim 16kb inişi 18.77 kb çıkış gösteriyor?