Nokia C5-03 Fun Clup !!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
fw atmayı filan bilmiyorum ki

----------Eklendi @ 00:55:15 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

arkadaşlar şimdi telwdonumu ove clok la hızlandırmaya karar verdim patlaması için en az nekadar yapzyım ve hı z belirgin olzrzk farkediliyormu bide korumaı dosyz dedi kururken .S

----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:55:15 ----------

arkadaşlar şimdi telwdonumu ove clok la hızlandırmaya karar verdim patlaması için en az nekadar yapzyım ve hı z belirgin olzrzk farkediliyormu bide korumaı dosyz dedi kururken .S

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
fw atmayı filan bilmiyorum ki

----------Eklendi @ 00:55:15 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:55:15 ----------

Ben 800 Yaptım Bi Şey Olmadı Ayrıca Sertifika İstemiyor Muydu O :hmmm

----------Eklendi @ 02:23:07 ---------- Yazıldı @ 02:20:48 ----------

Fw Atmak İçin http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-c5-03-fw-atmak-501602.html KProfessionalin Konusu :D

Joker.

Joker.

Üye
Tşk baktım yapımı kolay tek sorun o programları bulmak .D

----------Eklendi @ 10:32:14 ---------- Yazıldı @ 10:24:21 ----------

Birde fw atınca garantiden çıkıloyormu bide tam olarak ne işe yarıyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tşk baktım yapımı kolay tek sorun o programları bulmak .D

----------Eklendi @ 10:32:14 ---------- Yazıldı @ 10:24:21 ----------

Birde fw atınca garantiden çıkıloyormu bide tam olarak ne işe yarıyor

Cfw Atınca Garanti Dışına Çıkar, Fw Atınca Anlamazlar Bile Garantili Olur

Joker.

Joker.

Üye
peki ne işe yarıcak bu fw hızlandırcakmı .D

----------Eklendi @ 14:53:29 ---------- Yazıldı @ 14:04:33 ----------

Navifirm Plus
Phoenix 2011 sürümü yokki bende nasıl yüklicem

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar Konu Dibe çökmüş Zor buldum Konuyu ayakta tutakta c5-03 arasında dayanışma olsun

caglarrock

caglarrock

Üye
Teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Konu Guncel

byotic

Üye
bugün c5-03 üme taskman ı yükledim ama virtual telefon açılınca otomatik olarak çalıştırmıyor bana nasıl yapacağımı anlatabilcek var mı ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Handy Taskman Mı, Jbak Taskman Mı

byotic

Üye
ya hocam kısacası bana güzel bir taskman sürümü linki verecek var mı jbak taskman denedim bir sürü sürümünü olmuyor c5-03 telefonum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ya hocam kısacası bana güzel bir taskman sürümü linki verecek var mı jbak taskman denedim bir sürü sürümünü olmuyor c5-03 telefonum
Jbak Taskman Kullanırsan Seçtiğin Uygulamaları Otomatik Başlata Ekleyebilirsin Sonra Seçtiklerini Arka Planda Sonlandırabilirsin Sertifikan Yok Galiba

byotic

Üye
sertifikam yok ama telefon hackli jbak yüklüyorum ama nereden nasıl otomatik başlatacağım onları bilemiyorum anlata bilir misin ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sertifikam yok ama telefon hackli jbak yüklüyorum ama nereden nasıl otomatik başlatacağım onları bilemiyorum anlata bilir misin ?
Hackliyse Sorun Yok Tamam Diyelim Ki Virtual Diye Bi Uygulama Var Onu Otomatik Başlata Ekleyeceksin İlk Önce Uygulamayı Çalıştır Sonra Jbak Taskmandan Üstüne Bi Kere Bas Sonra Menüden Program Kurallarına Gir Orda Otomatik Başlat, Arka Planda Sonlardır Falan Var Ordan Yapabilirsin

byotic

Üye
eyvallah yaa sonunda oldu çok saol

byotic

Üye
birşey sorcam ben overlock programını kurmak istiyorum ama patlarsa diye korkuyorum siz nasıl yükselttiniz bir taktiği varmı yani yavaş yavaş mı yoksa dan diye mi :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
birşey sorcam ben overlock programını kurmak istiyorum ama patlarsa diye korkuyorum siz nasıl yükselttiniz bir taktiği varmı yani yavaş yavaş mı yoksa dan diye mi :D
İlk önce 650 den başladım sonra 5er dklık aralıklarla 800e çıkarttım

----------Eklendi @ 08:02:00 ---------- Yazıldı @ 08:01:33 ----------

her yükseltmede teli yeniden başlat