Bende beğeniyim 200 olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfamıza destek olalım arkadaşlar![]()
Şu ev ekranındaki email widgetini kaldırdım ama "Wlan taraması kapalı" widgetini kaldıramadım. Ama bu X6 da falan yok. Onu nasıl kapatabilirim?
Ev ekranını Temel Yap
seninkide böylemibenim telefonun güncellemesi görünmüyor güncelleme var yapmamışım fakat ovi suitede gözükmüyor ne yapacagım
Arkadaşşar bende güncellştirmenin nedem gözükmediğini anladım galiba sanırı benim tel türkcell kodlu .Açılırken noki eleri geçince .D türksel resmi ve şarkısı çalıyo .Kodlu mu yani ve nasıl onu düzeltir anlamadoğı şey teli vodofoneden aldım .D hata tüksel
şuna bi çareArkadaşşar bende güncellştirmenin nedem gözükmediğini anladım galiba sanırı benim tel türkcell kodlu .Açılırken noki eleri geçince .D türksel resmi ve şarkısı çalıyo .Kodlu mu yani ve nasıl onu düzeltir anlamadoğı şey teli vodofoneden aldım .D hata tüksel

Orjınal tarayıcıyı bosver. surdan m.opera.com burdan opera miniyi indir. hiç boyle bı hata olmazsın ve hayet hızlı.yaw internette dolaşırken şu zırt pırt çıkan bellek dolu hatası mesajını verip tarayıcıdan çıkması olayından bıktım artık ne biçim bir telefon bu...
depolama modunda bağlar dıyoruzbanada bı care
hafıza kartındakı resımlerı bulamıyorum ara kabloyla atmak ısteyınce![]()

depolama modunda bağlar dıyoruz![]()

ben TELİ vodofoneden aldım ama açılış ekranında türksel resmiyle şarkısı çalıyo![]()