Nokia C5-03 CFW Excellent_solid_RM-697_22.0.007 *vedohan* 11.03.2012 (yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

meftuni

meftuni

Üye
kardeşim eline sağlık cfw güzel olmuş ama ben C: nin hafızasını 75 mb olarak görüyorum... başka cfwler yüklediğim de de aynı sorun oluyor yani 100mb hafıza öngören bi cfw yükledim o zaman da yine 75 kalmıştı... Sorun sence nedendir...

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık cfw güzel olmuş ama ben C: nin hafızasını 75 mb olarak görüyorum... başka cfwler yüklediğim de de aynı sorun oluyor yani 100mb hafıza öngören bi cfw yükledim o zaman da yine 75 kalmıştı... Sorun sence nedendir...

Hard format ve *#7370# yap düzelir.

eddie_0001

Üye
kardeş ilk indirdiğim fw ler 122 mb ama bu 73 mb eksik bişemi var acaba ?

kalpak719

kalpak719

Üye
güzel

Alsancak*

Üye
Kurma işlemini yapabilsem keşke :|

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
bir final yap artık vedo :)

erdemsazak

Üye
bu son tema efekti pek kullanışlı olmamış üstad :)

hüso94

Üye
Arkadaşm Bunu yapmam İçin Hangi programları indirmem lazım Link verirmisin Birde Nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım Türkçemi inglizcemi ???

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşm Bunu yapmam İçin Hangi programları indirmem lazım Link verirmisin Birde Nasıl yapacam daha önce hiç yapmadım Türkçemi inglizcemi ???

Bunu yüklemek için ben phoenix programını kullanıyorum forumda bulabilirsin Türkçe ve ingilizce var bu cfw de yükleme şeklide tarifi de forumda ayrıntılı olarak anlatılıyor.

hüso94

Üye
bu Cfw Türkçemi inglizcemi

Rokxah

Üye
İkisi de var.

fhosill

Üye
arkadaşlar vermişsiniz ellerinize emeğinize sağlık, ama ben bilmiyorum nasıl yüklendiğini forumda biyerde varmı bulamadım yardımcı olursanız bende yüklicam bunu. teşekkürler

vedatvedat

vedatvedat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar vermişsiniz ellerinize emeğinize sağlık, ama ben bilmiyorum nasıl yüklendiğini forumda biyerde varmı bulamadım yardımcı olursanız bende yüklicam bunu. teşekkürler

Evet forumda açık açık anlatılıyor ve bu konudaki mesajlarda da anlatıldı önceki mesajlara bakınız.

fhosill

Üye
Evet forumda açık açık anlatılıyor ve bu konudaki mesajlarda da anlatıldı önceki mesajlara bakınız.

bi link verebilir misiniz benim için daha sağlıklı olur, bi kaç tane buldum ama... teşekkürler

artos1

Üye
Arkadaş bu tuş açma kilidi sürüklemeli pek olmamaış gibi çok nadiren cevap veriyor bende çoğu zaman yan tuşla açmak zorunda kalıyorum.

major38

major38

Üye
bende ilk defa kuracağım inşallah bişey olmaz

aras127

Üye
saolun

krajer

Üye
ben kaydırmalı tuş kilidini yapamadım kilit acma tusuna basinca disek açıyor menu tuşuna basınca ekranı gösteriyor okadar

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
rofs2 nasıl 90mb yaptın

Üst Alt