Arkadaşlar bendede 3G oldu ama hızdan bir şey fark etmiyor.Allah allah . Bende şebeke kısmında 3G yazıyor. bağlantıda bi sorun yokta yazan o sadece
Eveet dediğiniz program kurarak hafıza kartı simgesi kalktı tşk.Arkadaşlar Yukardaki hafıza kartı işaretini AIO patch yükleyerek yok edebilirsiniz. Yüklerken ekrana çıkan Delete value delivery deki tik i kaldırın conversation mesajlarda gözükmez yoksa. diğerlerini anlarsınız zaten
dediklerinizi aynen yaptım ama bnde olmadı.Eveet dediğiniz program kurarak hafıza kartı simgesi kalktı tşk.
dediklerinizi aynen yaptım ama bnde olmadı.
teşekkürler ozaman ama şu hava durumu olayını yapamazmıyız acaba ?Buna gerek kalmadı arkadaşlar düzenleme yaptım muhtemelen yarın sabah burada olacak istenilen çok önemli birşey yoktur umarım.
Buna gerek kalmadı arkadaşlar düzenleme yaptım muhtemelen yarın sabah burada olacak istenilen çok önemli birşey yoktur umarım.
cfw nin son düzenlemeleri yaparak son versiyonunu paylaştın emeğine sağlık. Tüm programları indirdim mevcut fakat yanlış birşey yapıp telefonumdan olmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla c5-03e fw senin düzenlediğin cfw yi atıcaz. Bende v22 mevcut herşey tamam fakat bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için tek tek resimli anlatım yada resimli olmasa da sırasıyla detaylı ama kısa bir anlatım yaparmısın diye rica edicektim. Şimdiden herkes adına teşekkürlerimi sunarım başarılar.kardeşim herşey çok güzel ve en az 1 haftadır bu konuyu takip altında tutuyorum ve sonunda üye oldum![]()
cfw nin son düzenlemeleri yaparak son versiyonunu paylaştın emeğine sağlık. Tüm programları indirdim mevcut fakat yanlış birşey yapıp telefonumdan olmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla c5-03e fw senin düzenlediğin cfw yi atıcaz. Bende v22 mevcut herşey tamam fakat bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için tek tek resimli anlatım yada resimli olmasa da sırasıyla detaylı ama kısa bir anlatım yaparmısın diye rica edicektim. Şimdiden herkes adına teşekkürlerimi sunarım başarılar.
2012 ile yüklüyorum zaten. artos1 nickli arkadaşın anlatımındaki gibi yaptım herşeyi ama hata veriyo. hata da şöyle;
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...
Error: Invalid file collection. Only one Mcu file is allowed.
File RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 is marked as Mcu
File RM-697_22.0.007_prd.core.C00 is marked as Mcu
ERROR: Unable to load file C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-697\RM-697_22.0.007_prd.core_Excellent_solid_V2_.C00 - 0x8401F13C
ERROR: Failed to set phone to flashmode
hocam cfw'nin son halini ne zaman koyarsın
***RM-697_22.0.007_prd.core.C00**** buradan anladıgım kadarı ile orijinal core dosyası da duruyor onları çıkarıp cfw rofs ve core dosyalarını ekleyeceksin ilk sayfadaki resimdeki gibi olacak.