Nokia C5-00 Telefonumda Usb Sorunu!!!!!!!!Yardım!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 Telefonumda Usb Sorunu!!!!!!!!Yardım!!!!!!!!!
Telefonumun usb girişi çalışmıyor hard format filan attım fakat yine olmadı ne yapmam gerekli yardımcı olun arkadaşlar !!!

tekgöz38

tekgöz38

Üye
başka bir pc ye bağladınız mi.yada farklı kablo ile denedinizmi.

A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedim başka symbian telefondada denedim ama öbürlerinde çalışıyor bunda çalışmıyor.

kadem115

kadem115

Üye
hepsini denedim başka symbian telefondada denedim ama öbürlerinde çalışıyor bunda çalışmıyor.

usb sokete fazla bastrdgndan olablrmı eger donanımsal olmadgnı dusunuyorsan yazılım yukledgnde duzelmesı gerek yada ayarları var depolama olarak kullanma pc suıt modu bu ayarlardakı bseymı acaba ama o zamanda format attgnda duzelmesı gerek dostum buyuk ıhtımal usb soket ayaklarnı kırdın eger aynı cıhazdan kullanan arkadaslarn varsa bı karsılastrma yap eger senın usb soket dger telefna göre bıraz daha asagıdaysa buyuk ıhtımal soket ayakları zarar görmustur

A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
usb sokete fazla bastrdgndan olablrmı eger donanımsal olmadgnı dusunuyorsan yazılım yukledgnde duzelmesı gerek yada ayarları var depolama olarak kullanma pc suıt modu bu ayarlardakı bseymı acaba ama o zamanda format attgnda duzelmesı gerek dostum buyuk ıhtımal usb soket ayaklarnı kırdın eger aynı cıhazdan kullanan arkadaslarn varsa bı karsılastrma yap eger senın usb soket dger telefna göre bıraz daha asagıdaysa buyuk ıhtımal soket ayakları zarar görmustur

Büyük ihtimal hasar görmüş . Teknik servise yolladım telefonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt