Nokia C5-00 Haritalar'daki "GPS Bağlanıyor" Sorununa Çözüm [Denendi !]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hopdedixulen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-00 Haritalar'daki "GPS Bağlanıyor" Sorununa Çözüm [Denendi !]
Selam arkadaşlar,
Bende C5 var bir yere gitmek için navigasyon lazım oldu neredeyse 3 saat uğraşmama rağmen birtürlü çalıştıramadım internetten aradığımda ise bu sorunun çokca fazla olduğunu gördüm kurcalaya kurcalaya yaptım hatta navigasyonlar işe bile gittim (h) ben sorun çözümüne geleyim

İlk önce "Menü>Uygulamalar>GPS Verisi"buraya giriyoruz. Burdan "Seçenekler>Konumlama Ayarları>Konumlama Yöntemleri" burdaki Yardımlı GPS,Tümleşik GPS ve Wi-Fi/Ağ seçeneklerini seçip uygulamayı kapatmadan (Menü tuşuna Basıp) Haritalara giriyoruz ve "Konum" a giriyoruz konumumuzu bulduktan sonra harita haritayı kapatmadan GPS Verisine geri gelip "Wi-Fi/Ağ" seçeneğini kaldırıyoruz. Sonra Haritalara geri dönüp gitmek istediğimiz yeri seçip navigasyonu çalıştırıyoruz :oke:

İşlem Bu Kadar C5-00 da kendim tarafından denendi.

Bir Teşekkür Yeter..

ismail010

Üye
eyvallah :)

Hopdedixulen

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar,
Bende C5 var bir yere gitmek için navigasyon lazım oldu neredeyse 3 saat uğraşmama rağmen birtürlü çalıştıramadım internetten aradığımda ise bu sorunun çokca fazla olduğunu gördüm kurcalaya kurcalaya yaptım hatta navigasyonlar işe bile gittim (h) ben sorun çözümüne geleyim

İlk önce "Menü>Uygulamalar>GPS Verisi"buraya giriyoruz. Burdan "Seçenekler>Konumlama Ayarları>Konumlama Yöntemleri" burdaki Yardımlı GPS,Tümleşik GPS ve Wi-Fi/Ağ seçeneklerini seçip uygulamayı kapatmadan (Menü tuşuna Basıp) Haritalara giriyoruz ve "Konum" a giriyoruz konumumuzu bulduktan sonra harita haritayı kapatmadan GPS Verisine geri gelip "Wi-Fi/Ağ" seçeneğini kaldırıyoruz. Sonra Haritalara geri dönüp gitmek istediğ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt