E6-00 Genel Sorunlar ve Çözümleri ! ( Navigasyon Çözüldü )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ltfcn01

ltfcn01

Üye
    Konu Sahibi
E6-00 Genel Sorunlar ve Çözümleri ! ( Navigasyon Çözüldü )
Evet arkadaşlar E6-00 için açılan gelen konudur. Sorunlar ve çözümler SW: 111.130.0625 Belle için yazılmıştır.

1:ÇEVRİMDIŞI NAVİGASYON ÇALIŞMIYOR;
ZONGULDAK'tan BARTIN'a düğüne gidicektim arkadaşlar güzelbir şekilde haritaları kurdum test ettim gayet güzel çalışıyordu ancak arabaya bindim haraket etmeye başladığımda Wİ-Fİ kesildiği anda çalışmamaya başladı bir çok arayollardan buldum düğün alanını ve birsürü çukura girdim önüme virajmı çıkcak düz yolmu derken yavaş yavaş gitmek zorunda kaldım o sıra çözemedim sorunu. ancak şimdi çözdüm anlatıyorum ;
1-ÇÖZÜMÜ ;
MENÜ > AYARLAR > UYGULAMA AYARLARI > KONUMLAMA > KONUMLAMA YÖNTEMLERİ

Yardımlı GPS İşareti kalkacak
Tümleşik GPS işaretlenecek
Bluetooth GPS işareti kalkacak
Wifi-Ağ işareti kalkacak
Şebeke Tabanlı işaretlenecek

Yukarıdaki ayarlarla sorunsuz bir şekilde Çevrimdışı navigasyonu kullanabilirsiniz ^^^

* konu sizinde sorun ve çözümlerinizle şekillenecek elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışacağım.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bunu çözersen çok makbule geçer ama ayarlardan falan yapılcağını sanmıyorum ve tek yol yazılımı tekrardan yüklemek sanırım :) telefonum orjinal temasında ya da başka bir temada mesajlara girip yeni mesaj dediğimde açmıyo öyle kalıyo donmuyo sadece yeni mesej dendiğinde açmıyo :) sadece ncarbon yellow premium daeva112 nin temasını uyguladığımda mesajlara girip yeni mesaj dediğimde açıyo :) bir sorun daha var gelen multimedia mesajlarını açmıyo gönderiyo ama açmıyo :) multimedia ayarlarımda bir sorun yok daha yeni böyle sorunla karşılaştım bundan önce sorunsuzca gönderip alıyordum :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Oviden yazılımı tekrar yükledim düzeldi :)

emrhn1998

Üye
ben yaptım ama konumumu bulmuyor yardım edebilir misiniz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben yaptım ama konumumu bulmuyor yardım edebilir misiniz?

konunda yazmış oldugun gibi haritaları indirmek için wifiye baglanman gerekiyor boyutu büyük oldugu için.konum bulmadan bahsediyorsan baglantılarını kontrol et bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt