Nokia Bubbles v0.11(4) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
arkadaşlar ilkini yükledim sadece üç tane seçenek çıktı..tuş kilidi,tercihler ve favori kişiler vardı üzerine ikinciyi yükledim tuş kilidi,tercihler,el feneri,navigasyon,favori kişiler ve sürekli değişip duran sayılar geldi ilk sorum o sürekli değişen sayılar ne ?? ikinci sorum ise neden radyo ve müzik çalar gelmedi ?? ne yapmam lazım lütfen yaardım edin..

tdurukan

Üye
arkadaslar arkadastaki sorun bendede var 2 sinide yukledm ama sadece 3 sey cıkıyo dgerlerini nasıl getireceğiz yardım edinn lutfeeennnn

deli oğlan

Üye
arkadaslar arkadastaki sorun bendede var 2 sinide yukledm ama sadece 3 sey cıkıyo dgerlerini nasıl getireceğiz yardım edinn lutfeeennnn
arkadaşım ben çözdüm radyo ve müzik çalar arka planda çalışırken orda çıkıo baloncuk halinde mesaj ve cevapsız arama oluncada aynı şekilde orda baloncuk halinde çıkıo :oke:

KO9

KO9

Üye
Beta program bazı sorunları olabilir hatta bitanesini buldum galiba ekran koruyucudayken teli sağa sola döndürüp o baloncuklarla filan oynayıp sonra msj'ıma bakınca tel'in sensörlerinin durduğunu farkettim :) tel hiç bişekilde sağa yatmıyodu:) kapatıp açmadan program güzel ama şu betadan çıkması lazım bazı sorunlar var

blackblood

Üye
sağolasın hocam

xparissx

xparissx

Üye
qt examples nasil silicez hocam bilen warmi kaldirma basarisiz diyor anlamadim walaa

betoner

betoner

Üye
Kurcaladım ama cevabını bulamadığım bir sorum olacak. Şimdi menü tuşuna bastığımız zaman uygulama ekrana geliyor ekranda kalma süresinin bir ayarı varmı? 20 sn. kadar kalmasın istiyorum.

mraz

mraz

Üye
Üç gündür kullanıyorum fakat şimdi ekran ekran garipleşmeye başladı renkler bi soluyor bi kararıyor,bubbles programını kaldırdım Qt ye dokunmadım çünkü ovi çalışmayabiliyormuş.

najanaja

najanaja

Üye
walla bu meret herkeste çalışıyo bende çalışmıyo anlamadım ne war benim telde destek bölümünde yardım istedim ama sonuç alamadım bilgisi olan varmı ben aynen denildiği gibi kuruyorum teli restart yapıyorum tuşları kilitledikten sonra menü tuşuna basınca ekran ışığı bi yanıyo bi sönüyo hiçbişey gelmiyo artı ekran koruyucu listesinde animasyon seçme wardı şimdi yok ben bundan geçtimde animasyonları nasıl ekran koruyucu yapabilirim nasıl eski haline getirecem bilen warmı??

GUJSA

GUJSA

Üye
sağol

betoner

betoner

Üye
arkadaşlar ilkini yükledim sadece üç tane seçenek çıktı..tuş kilidi,tercihler ve favori kişiler vardı üzerine ikinciyi yükledim tuş kilidi,tercihler,el feneri,navigasyon,favori kişiler ve sürekli değişip duran sayılar geldi ilk sorum o sürekli değişen sayılar ne ?? ikinci sorum ise neden radyo ve müzik çalar gelmedi ?? ne yapmam lazım lütfen yaardım edin..

değişen sayılara gelince en üstteki balonların o anki hızı, ortada olansa en yüksek hızı (sayı balonunu fırlattığın zaman değer yükselir), en alttakide balonların ekranda kalma süresidir.
core olanı yüklemeye gerek yok. all olan versiyonu yükle yeterli.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

teknopat

teknopat

Üye
ben arkaplan değiştiremiyorum :vur

ressam58

ressam58

Üye
Kimse şu Qt klasöründen rahatsız değil demekki! Ben formatlıyacam heralde bu yüzden

nicbin

Üye
link hata veriyor

--------------- Ekleme ---------------

link hata veriyor

slant1111

slant1111

Üye
tesekkrler...

teknopat

teknopat

Üye
Arkadaşlar arkaplan nasıl değişiyor ???

oructurkay

Üye
bunu x6 ya yükleyebilirmiyim veya buna x6 ya uyarlayacak olan varmı

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Üç gündür kullanıyorum fakat şimdi ekran ekran garipleşmeye başladı renkler bi soluyor bi kararıyor,bubbles programını kaldırdım Qt ye dokunmadım çünkü ovi çalışmayabiliyormuş.
""Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Sistemden Kaldırılması"" başlığa bak kardeş

Kimse şu Qt klasöründen rahatsız değil demekki! Ben formatlıyacam heralde bu yüzden
""Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Sistemden Kaldırılması""formatlamana gerek yok kardeş başlığa bak...

qt examples nasil silicez hocam bilen warmi kaldirma basarisiz diyor anlamadim walaa
""Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Sistemden Kaldırılması""başlığında mevcut kardeş

yahu arkadaş bunu kaldırdıktan sonra o QT zıkkımını nasıl kaldırcaz????????
""Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Sistemden Kaldırılması""

gt yu sakın silmeyin sonra oviye felan giremez flash atmak zorunda kalırsınız.
arkadaşa atadığınızın üstüne baloncugu getirin ve üstünde bekleyin orda silme var.
başka ayarlarını öğrenirsen burda yaz bizde öğrenelim :)

ben ikincisini yüklemiştim tüm eklentileriyle beraber olanı. daha sonra sildim programı şu an silinmiş durumda ama QTwiever duruyo bi işe yaramıyor ama öyle girip dosyalara bakabiliyorum, bunu silmenin bi yolu var mıdır ?

Önce alttakini sonra üstekini yükleyin açık olan uygulama orda çıkıcak onlarla halledebilirsiniz sildikten yada yükledikten sonra kapatıp açmayı unutmayın

bide QT examples çıktı ya bu nedir?Silemiyorum delirdim ha.
""Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Sistemden Kaldırılması""umarım yardımcı olur..

Üst Alt