Rainesto Üye csH' Alıntı: temmennimiz o yönde bi de bunlar unutmasan 620ye vermeyi Genişletmek için tıkla ... 8.1 i verirken bakıyorlar daha amber
csH' Alıntı: temmennimiz o yönde bi de bunlar unutmasan 620ye vermeyi Genişletmek için tıkla ... 8.1 i verirken bakıyorlar daha amber
n000k Üye carew89' Alıntı: o özellik 512 lik telefonlarda yoktu. En azından benim 520 de yoktu . Güncelleme ile beraber artık arka plandaki uygulamalar kapanıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum senin ayarlar kısmında sola çekince arka plan görevleri yokmuydu?? Nasıl olmazya..
carew89' Alıntı: o özellik 512 lik telefonlarda yoktu. En azından benim 520 de yoktu . Güncelleme ile beraber artık arka plandaki uygulamalar kapanıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum senin ayarlar kısmında sola çekince arka plan görevleri yokmuydu?? Nasıl olmazya..
Rainesto Üye n000k' Alıntı: Dostum senin ayarlar kısmında sola çekince arka plan görevleri yokmuydu?? Nasıl olmazya.. Genişletmek için tıkla ... bence vardır arkadaş dikkat etmediOha Black gelmiş :O sonunda ya Edit :
n000k' Alıntı: Dostum senin ayarlar kısmında sola çekince arka plan görevleri yokmuydu?? Nasıl olmazya.. Genişletmek için tıkla ... bence vardır arkadaş dikkat etmediOha Black gelmiş :O sonunda ya Edit :
Dexter Morgan Üye Goodjober' Alıntı: bence vardır arkadaş dikkat etmediOha Black gelmiş :O sonunda ya Edit : Genişletmek için tıkla ... tam dayaklıksın
Goodjober' Alıntı: bence vardır arkadaş dikkat etmediOha Black gelmiş :O sonunda ya Edit : Genişletmek için tıkla ... tam dayaklıksın
Rainesto Üye gaag' Alıntı: komikmiş kardeş Genişletmek için tıkla ... Gregor Mendel' Alıntı: tam dayaklıksın Genişletmek için tıkla ... Ben degil nokia dayaklık
gaag' Alıntı: komikmiş kardeş Genişletmek için tıkla ... Gregor Mendel' Alıntı: tam dayaklıksın Genişletmek için tıkla ... Ben degil nokia dayaklık
Rainesto Üye gaag' Alıntı: bence sana vermesinler güncellemeyi Genişletmek için tıkla ... Sakin ol panpa skynet' Alıntı: Perşembeciler bakalım tahmininiz tutacak mı Süre azalıyor Genişletmek için tıkla ... aynen ben 9 demiştim
gaag' Alıntı: bence sana vermesinler güncellemeyi Genişletmek için tıkla ... Sakin ol panpa skynet' Alıntı: Perşembeciler bakalım tahmininiz tutacak mı Süre azalıyor Genişletmek için tıkla ... aynen ben 9 demiştim
csH Üye skynet' Alıntı: Site güncellenmiş Genişletmek için tıkla ... güncellenmiş ama coming soon bile değil
skynet Üye csH' Alıntı: güncellenmiş ama coming soon bile değil Genişletmek için tıkla ... Olsun bakarsın ansızın geli verir
csH' Alıntı: güncellenmiş ama coming soon bile değil Genişletmek için tıkla ... Olsun bakarsın ansızın geli verir
csH Üye skynet' Alıntı: Olsun bakarsın ansızın geli verir Genişletmek için tıkla ... hiç sanmıyorum hiçbiyerde coming soon olmamış tahminimden vazgeçtim haftaya perşembe diyorum
skynet' Alıntı: Olsun bakarsın ansızın geli verir Genişletmek için tıkla ... hiç sanmıyorum hiçbiyerde coming soon olmamış tahminimden vazgeçtim haftaya perşembe diyorum