PureFood Üye Arkadaş glance ve çift tık işi şarjı biraz olsun etkiliyor ancak idare edin siz de, kullanmadığınız arka plan görevlerini kapatarak durumu eşitleyebilirsiniz.
Arkadaş glance ve çift tık işi şarjı biraz olsun etkiliyor ancak idare edin siz de, kullanmadığınız arka plan görevlerini kapatarak durumu eşitleyebilirsiniz.
flutewoddy Üye skynet' Alıntı: Umarım çok fazla şarj yiyor diye 620 ye çift tık vermemezlik etmez nokia Genişletmek için tıkla ... bence vermeyecek
skynet' Alıntı: Umarım çok fazla şarj yiyor diye 620 ye çift tık vermemezlik etmez nokia Genişletmek için tıkla ... bence vermeyecek
tgoksen1 Üye memojk07' Alıntı: bence vermeyecek Genişletmek için tıkla ... bencede vermıyecek abı ama ıns verır cunku kilit tusum bozuk hala servıse vermedım kıtlerken ana ekrana ıkon koydum ordan kıtlıyorum çift tıklama gelırsede tuşa hıc gerek kalmıyacak
memojk07' Alıntı: bence vermeyecek Genişletmek için tıkla ... bencede vermıyecek abı ama ıns verır cunku kilit tusum bozuk hala servıse vermedım kıtlerken ana ekrana ıkon koydum ordan kıtlıyorum çift tıklama gelırsede tuşa hıc gerek kalmıyacak
Rainesto Üye Warnings' Alıntı: Allah Kelimesinin A sı Herzaman Büyük Yazılır!!! Genişletmek için tıkla ... ilkokuldaki Türkçe öğretmenimi buldum
Warnings' Alıntı: Allah Kelimesinin A sı Herzaman Büyük Yazılır!!! Genişletmek için tıkla ... ilkokuldaki Türkçe öğretmenimi buldum
Rainesto Üye nusret2013' Alıntı: ben şimdi 520 unlock yaptım sorun olur mu acaba oyunlar filan gider mi? Genişletmek için tıkla ... bence gitmez ama emin degilim telefonu unlock olup güncellemişlere sor nusret2013' Alıntı: ben şimdi 520 unlock yaptım sorun olur mu acaba oyunlar filan gider mi? Genişletmek için tıkla ... bence gitmez ama emin degilim telefonu unlock olup güncellemişlere sor
nusret2013' Alıntı: ben şimdi 520 unlock yaptım sorun olur mu acaba oyunlar filan gider mi? Genişletmek için tıkla ... bence gitmez ama emin degilim telefonu unlock olup güncellemişlere sor nusret2013' Alıntı: ben şimdi 520 unlock yaptım sorun olur mu acaba oyunlar filan gider mi? Genişletmek için tıkla ... bence gitmez ama emin degilim telefonu unlock olup güncellemişlere sor
Aybin.Kilic Üye Goodjober' Alıntı: ilkokuldaki Türkçe öğretmenimi buldum Genişletmek için tıkla ... Yıllardır kayıp olan ilkokul öğretmenini bulduğuna sevindim
Goodjober' Alıntı: ilkokuldaki Türkçe öğretmenimi buldum Genişletmek için tıkla ... Yıllardır kayıp olan ilkokul öğretmenini bulduğuna sevindim
Rainesto Üye Aybin.Kilic' Alıntı: Yıllardır kayıp olan ilkokul öğretmenini bulduğuna sevindim Genişletmek için tıkla ... sürekli han duvarları şiirini yazdırırdı hiç ezberliyemezdim
Aybin.Kilic' Alıntı: Yıllardır kayıp olan ilkokul öğretmenini bulduğuna sevindim Genişletmek için tıkla ... sürekli han duvarları şiirini yazdırırdı hiç ezberliyemezdim
Rainesto Üye skynet' Alıntı: 620'ciler tahminleri alalım Ben cumaya gelir diyorum Genişletmek için tıkla ... perşembe 21:00 salladım
skynet' Alıntı: 620'ciler tahminleri alalım Ben cumaya gelir diyorum Genişletmek için tıkla ... perşembe 21:00 salladım
ElectroTR Üye isterse gelmesin bize çok fazla bir katkısı olmayacak zaten. Yine de tahmin isterseniz cuma 20.00