ogzhnoTr Üye skynet' Alıntı: Yok hocam buda değil sürüm numarası amberinki ile aynı Genişletmek için tıkla ... nokianın sitesinde Black verildi yazıyor ama ? birde şunu dene istersen 059S3M7 RM-846
skynet' Alıntı: Yok hocam buda değil sürüm numarası amberinki ile aynı Genişletmek için tıkla ... nokianın sitesinde Black verildi yazıyor ama ? birde şunu dene istersen 059S3M7 RM-846
skynet Üye ogzhnoTr' Alıntı: nokianın sitesinde Black verildi yazıyor ama ? birde şunu dene istersen 059S3M7 RM-846 Genişletmek için tıkla ... Yok buda aynı
ogzhnoTr' Alıntı: nokianın sitesinde Black verildi yazıyor ama ? birde şunu dene istersen 059S3M7 RM-846 Genişletmek için tıkla ... Yok buda aynı
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Yok buda aynı Genişletmek için tıkla ... hocam başka ülkenin ki nasıl kıruluyor
skynet Üye Gregor Mendel' Alıntı: hocam başka ülkenin ki nasıl kıruluyor Genişletmek için tıkla ... Dead flaş ile kurulur diye tahmin ediyorum ama işte daha nasip olmadı kurmak
Gregor Mendel' Alıntı: hocam başka ülkenin ki nasıl kıruluyor Genişletmek için tıkla ... Dead flaş ile kurulur diye tahmin ediyorum ama işte daha nasip olmadı kurmak
skynet Üye sagokolosago' Alıntı: 059S3M7 bu var eu dk Genişletmek için tıkla ... Software Version : 3046.0000.1329.2007 Yani buda değil Neyse anlaşılan bulamayacağız boşunada konuyu meşgul etmeyelim
sagokolosago' Alıntı: 059S3M7 bu var eu dk Genişletmek için tıkla ... Software Version : 3046.0000.1329.2007 Yani buda değil Neyse anlaşılan bulamayacağız boşunada konuyu meşgul etmeyelim
Aybin.Kilic Üye ulen Nokia ömrümüzü yedin güncelleme vereceğiz diye diye. Hay sizin serverlarınıza hackerler dala da güncellemelerinizi çala ,millete dağıta
ulen Nokia ömrümüzü yedin güncelleme vereceğiz diye diye. Hay sizin serverlarınıza hackerler dala da güncellemelerinizi çala ,millete dağıta
csH Üye skynet' Alıntı: Software Version : 3046.0000.1329.2007 Yani buda değil Neyse anlaşılan bulamayacağız boşunada konuyu meşgul etmeyelim Genişletmek için tıkla ... işte zaten available ın yanında 3046.0000.1329.2007 yazıyor yani bulduk ama 620 için yok daha Black piyasada
skynet' Alıntı: Software Version : 3046.0000.1329.2007 Yani buda değil Neyse anlaşılan bulamayacağız boşunada konuyu meşgul etmeyelim Genişletmek için tıkla ... işte zaten available ın yanında 3046.0000.1329.2007 yazıyor yani bulduk ama 620 için yok daha Black piyasada
Makale_Helvetia Üye arkadaşlar 1-2 gün daha bekleyin..danimarka fw indirmeye kalkmayın sakın..türkçe dil seçimi olmayabilir ayrıca şebeke ayarları bizimkilerden farklıdır sonra uyum sorunları yaşarsınız..bekleyin derim ben
arkadaşlar 1-2 gün daha bekleyin..danimarka fw indirmeye kalkmayın sakın..türkçe dil seçimi olmayabilir ayrıca şebeke ayarları bizimkilerden farklıdır sonra uyum sorunları yaşarsınız..bekleyin derim ben
Rainesto Üye 620yi bi danımarka adam yerine koyuyor sagokolosago' Alıntı: Nokiadan mail geldi Black yazılım güncellemesini indirin diye Genişletmek için tıkla ... Telefonunuz güncel diyor
620yi bi danımarka adam yerine koyuyor sagokolosago' Alıntı: Nokiadan mail geldi Black yazılım güncellemesini indirin diye Genişletmek için tıkla ... Telefonunuz güncel diyor
flamed45 Üye ademoz05' Alıntı: o mail bana da gelmiş ama telefonumuz güncel tabiiiii Genişletmek için tıkla ... nerden bakıyoruz
ademoz05' Alıntı: o mail bana da gelmiş ama telefonumuz güncel tabiiiii Genişletmek için tıkla ... nerden bakıyoruz
dakamon Üye Konu Sahibi Ya o mail reklam mailinden başka bir şey değil. Sen 820 altındaki telefonlara verme sonra o maili at. Ameleler
Ya o mail reklam mailinden başka bir şey değil. Sen 820 altındaki telefonlara verme sonra o maili at. Ameleler
carew89 Üye Bende baktım mail gelmiş, öyle bir heves geldi ki, sonra güncellemelere baktım kursağımda kaldı.
flamed45 Üye carew89' Alıntı: Bende baktım mail gelmiş, öyle bir heves geldi ki, sonra güncellemelere baktım kursağımda kaldı. Genişletmek için tıkla ... maile nerden bakıyoruzbeyler şimdi biz cihazı o çince programla unlockladık peki güncelleme gelince bir sorun çıkar mı ?
carew89' Alıntı: Bende baktım mail gelmiş, öyle bir heves geldi ki, sonra güncellemelere baktım kursağımda kaldı. Genişletmek için tıkla ... maile nerden bakıyoruzbeyler şimdi biz cihazı o çince programla unlockladık peki güncelleme gelince bir sorun çıkar mı ?