skynet Üye Goodjober' Alıntı: afedersiniz hangi ülke Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz Bir çok ülkede 520 available olmuş
Goodjober' Alıntı: afedersiniz hangi ülke Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz Bir çok ülkede 520 available olmuş
Rainesto Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz Bir çok ülkede 520 available olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Waiting for approval dan direk Available olmuşlar
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bakabilirsiniz Bir çok ülkede 520 available olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler Waiting for approval dan direk Available olmuşlar
Rainesto Üye evet ama 620 çogu ülkede hala Waiting for approval ogzhnoTr' Alıntı: Çoğu ülkede available olmuş Genişletmek için tıkla ...
evet ama 620 çogu ülkede hala Waiting for approval ogzhnoTr' Alıntı: Çoğu ülkede available olmuş Genişletmek için tıkla ...
Sensation Emekli Yönetici Hayırlı olsun arkadaşlar. 520'ye Black yükleyenler çift tıklamanın geldiğini söylüyor.
PureFood Üye Oo Nokia'nın kuyruğu yine sıkıştı direk açtı güncellemeyi. Bu adamlarda Türklük seziyorum işi son dakikaya bırakıyorlar falan
Oo Nokia'nın kuyruğu yine sıkıştı direk açtı güncellemeyi. Bu adamlarda Türklük seziyorum işi son dakikaya bırakıyorlar falan
csH Üye Goodjober' Alıntı: evet ama 620 çogu ülkede hala Waiting for approval Genişletmek için tıkla ... danimarkadan başka coming soon olduğu yer var mı
Goodjober' Alıntı: evet ama 620 çogu ülkede hala Waiting for approval Genişletmek için tıkla ... danimarkadan başka coming soon olduğu yer var mı
ogzhnoTr Üye Sensation' Alıntı: Hayırlı olsun arkadaşlar. 520'ye Black yükleyenler çift tıklamanın geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla ... pek bi işe yaramıyor ama sırf hava atmak için sevindim
Sensation' Alıntı: Hayırlı olsun arkadaşlar. 520'ye Black yükleyenler çift tıklamanın geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla ... pek bi işe yaramıyor ama sırf hava atmak için sevindim
Rainesto Üye Sensation' Alıntı: Hayırlı olsun arkadaşlar. 520'ye Black yükleyenler çift tıklamanın geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla ... inş 620yede gelir
Sensation' Alıntı: Hayırlı olsun arkadaşlar. 520'ye Black yükleyenler çift tıklamanın geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla ... inş 620yede gelir
Sensation Emekli Yönetici ogzhnoTr' Alıntı: pek bi işe yaramıyor ama sırf hava atmak için sevindim Genişletmek için tıkla ... Yaramaz olur mu hiç hocam? Kilit tuşu bozulmaması için birebir bi özellik.
ogzhnoTr' Alıntı: pek bi işe yaramıyor ama sırf hava atmak için sevindim Genişletmek için tıkla ... Yaramaz olur mu hiç hocam? Kilit tuşu bozulmaması için birebir bi özellik.
ogzhnoTr Üye Sensation' Alıntı: Yaramaz olur mu hiç hocam? Kilit tuşu bozulmaması için birebir bi özellik. Genişletmek için tıkla ... oyle düşünürsek evet doğru
Sensation' Alıntı: Yaramaz olur mu hiç hocam? Kilit tuşu bozulmaması için birebir bi özellik. Genişletmek için tıkla ... oyle düşünürsek evet doğru
dakamon Üye Konu Sahibi Demekki nokia göndermemiş güncellemeyi gsm firmaları göndermiş demek oluyor sanırım bu
papakudioflu Emekli Yönetici Nokia Conversationsdaki açıklamaya göre Ocak ayı sonuna kadar tüm Lamialar Black güncellemesini alacak.
Nokia Conversationsdaki açıklamaya göre Ocak ayı sonuna kadar tüm Lamialar Black güncellemesini alacak.
csH Üye papakudioflu' Alıntı: Nokia Conversationsdaki açıklamaya göre Ocak ayı sonuna kadar tüm Lamialar Black güncellemesini alacak. Genişletmek için tıkla ... o zaman 2 günleri var
papakudioflu' Alıntı: Nokia Conversationsdaki açıklamaya göre Ocak ayı sonuna kadar tüm Lamialar Black güncellemesini alacak. Genişletmek için tıkla ... o zaman 2 günleri var